Pretraga Opel partnera

Potražite Opel partnera tako da ispunite jedno ili više polja u nastavku:

PRIKAZ EKONOMIČNOSTI POTROŠNJE GORIVA I EMISIJE CO2.

Vodič o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 koji sadržava podatke za sve modele novih osobnih automobila dostupan je bez naknade na svim prodajnim mjestima.


Pored učinkovitosti goriva automobila, način vožnje i drugi čimbenici netehničke prirode utječu na potrošnju goriva i emisiju CO2 osobnog automobila. CO2 je glavni staklenički plin odgovoran za globalno zatopljenje.

U vrijeme tiskanja sve informacije bile su točne i ažurirane. Kompanija zadržava pravo na izmjenu specifikacija motora u svakom trenutku, što može utjecati na sadržaj prikazanih podataka. Molimo kontaktirajte svojeg Opel partnera za najnovije informacije. Navedene brojke odnose se na osnovne modele za europsko tržište s osnovnom opremom. Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 određuju se pomoću Globalno usklađenog ispitnog postupka za laka vozila (WLTP), a relevantne se vrijednosti pretvaraju u NEDC vrijednosti radi usporedivosti, u skladu s uredbama R (EZ) br. 715/2007, R (EU) br. 2017/1153 i R (EU) br. 2017/1151. Dodatna oprema i tvornički ugrađeni dodaci mogu biti razlog veće potrošnje goriva od one navedene, kao i viših vrijednosti CO2. Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 ne odnose se na određeno vozilo i nisu dio ponude. Oni su navedeni samo radi usporedbe između različitih izvedbi vozila.