Pretraga Opel partnera

Potražite Opel partnera tako da ispunite jedno ili više polja u nastavku:

DEKRA 2011.: INSIGNIA DOBILA VRHUNSKE OCJENE ZA KVALITETU.

Insignia je ukupna pobjednica s najmanje kvarova.

15.12.2010.

Opel - DEKRA izvještaj o kvarovima 2011.: Opel Insignia dobila vrhunske ocjene za kvalitetu

Rüsselsheim. Prema rezultatima DEKRA izvještaja o kvarovima 2011., Opel Insignia je vozilo s najmanje kvarova. S indeksom od 96,1% primjeraka bez ikakvog kvara, Opelova je perjanica ostvarila najbolji rezultat od svih testiranih automobila. Ovo je već druga godina zaredom da je Opelovo vozilo dobilo ovu titulu, i to nakon što je 2010. godine ukupna pobjednica bila Corsa. DEKRA stvara svoje godišnje izvještaje o kvarovima na temelju detaljnih procjena osam tipova vozila u rasponu kretanja od tri kilometra. Izvještaji o kvarovima temelje se na podacima prikupljenim tijekom 15 milijuna inspekcijskih pregleda na 230 različitih modela.


„Ovaj fantastičan rezultat dodatni je dokaz vrhunske kvalitete ne samo Insignije, nego i ostatka našeg portfelja proizvoda“, rekao je Alain Visser, potpredsjednik marketinga, prodaje i postprodaje u Opelu/Vauxhallu tijekom primanja nagrade u Rüsselsheimu.


Wolfgang Linsenmaier, izvršni direktor tvrtke DEKRA Automobile GmbH, dodao je: „Iznimno mi je zadovoljstvo što mogu čestitati Opelu na osvajanju najbolje pojedinačne pozicije u ukupnom poretku, i to drugu godinu zaredom! Sa čak 96,1% besprijekornih izvedbi, Opel Insignia je postigla najbolji rezultat među svim klasama vozila.“


Otkad je predstavljena na tržištu 2008., Insignia je dobila preko 40 međunarodnih nagrada za svoj privlačan dizajn i inovativna tehnološka rješenja, među kojima je i titula „Automobil godine 2009.“,
Opel Insignia nudi cijeli niz visokokvalitetnih i inovativnih tehnologija. Prilagodljivo podvozje FlexRide i Adaptive 4x4 s diferencijalom s ograničenim proklizavanjem (Limited slip differential) postavlja nove standarde u voznoj dinamici i upravljanju.


Insigniju krase i dodatne pametne i nagrađivane tehnologije kao što su biksenonska prednja svjetla s devet programa rada AFL+. Još jedna opcija iz više klase koja posebno pridonosi udobnosti vožnje, osobito za one koji su često na putu, ergonomski su oblikovana sportska sjedala s certifikatom liječnika ortopeda okupljenih u njemačkoj Udruzi za zdravija leđa (Aktion Gesunder Rücken, AGR).