Opel - Infoletter

Opel Infoletter

Primajte najnovije informacije o Opelu, Opelovim proizvodima i uslugama dostavljenim izravno u vašu poštu.

Prijavite se odmah!
Opel - Magazin

Opel Magazin

Činjenice, dizajn, osjećaj... Opel Magazin vam donosi cjelokupni svijet Opela u on-line izdanju.

Više

OPEL POTPREDSJEDNIK ALAIN VISSER: “AUTOMOBILI SU NAŠA STRAST”.

“Opel. Wir leben Autos.”

16.09.2009.

Na Frankfurtskom autosalonu 2009., Opel nije predstavio samo svoju najnoviju generaciju Astre, već i novi slogan "Wir leben Autos." Alain Visser, potpredsjednik marketinga, prodaje i postprodaje u Opelu, objašnjava razloge koji stoje iza promjena.

Kratki razgovor sa Alainom Visserom – Novi njemački moto

Zašto sada predstavljamo novi moto?


Alain Visser: Frankfurtski salon i premijera našeg najvažnijeg modela, Astre, pravo je vrijeme da to učinimo.


Zašto "Wir leben Autos"?


Visser: Automobili su naša strast i to uzbuđenje utječe na sve što radimo. Znam da to zvuči prilično emotivno, ali upravo to je i bit svega. Želite li graditi vrhunske automobile, morate uložiti svoje srce i dušu, zajedno sa svom energijom koju imate.


Moto će se koristiti diljem svijeta – na njemačkom jeziku. Hoće li ga razumjeti na svim tržištima?


Visser: Oh, siguran sam da hoće, premda je hrabr/o koristiti njemački umjesto engleskog jezika. Mislim da već sami odabir jezika jasno daje do znanja da smo međunarodna tvrtka s njemačkim korijenima.

Kratki razgovor sa Alainom Visserom – Novi njemački moto

Koliko su tehnološke inovacije važne za Opel?


Visser: Uvijek su bile bitne, a svakim danom postaju sve bitnije. Mislim da će i u budućnosti automobili ljudima značiti više od samog prijevoza. Ostat će sastavni dio društvenog života. I zato će inovaciije i dalje olakšavati naš svakodnevni život. Mi razumijemo potrebe naših kupaca, jer razmišljamo o našim vlastitim željama i unosimo taj osobni element u stvaranje. I ovo je stvarno dobar temelj za izgradnju primjetnih poboljšanja svakodnevnog života naših kupaca.


To se tiče i dizajna...


Visser: .. da, točno i zato je dizaj jedno od područja kojem stvarno posvećujemo puno pažnje. Ljudi žele da njihov automobil odražava njihov karakter i odgovara njihovom svjetonazoru. Dobar automobil povezuje sve elemente: uzbudljiv dizajn, vrhunsku tehnologiju i inovativne, za okoliš korisne ideje.


…i to su automobili koje želite proizvoditi…


Visser: Apsolutno, a to traži predanost. Upravo zato govorimo “Wir Leben Autos.” To je naša strast, naša posvećenost, naša ljubav prema detaljima, naš osjećaj odgovornosti. naš cilj i, da, naše pouzdanje. To nas čini Opelom.

Što znači “Wir Leben Autos”

»Wir« (Mi) označava uzbuđenje i afirmativan, pozitivan stav naših suradnika i partnera – sjajna polazišna točka za razvoj inteligentnih, zadivljujućih i inovativnih proizvoda koje isporučujemo kupcima.


Riječ »leben« (živimo) utjelovljuje visoku razinu energije u Opelu. To je živost koju je kroz čitav niz praktičnih detalja, uzbudljivih inovacija i zadivljujuć, poletan dizajn osjetio svatko tko je probao Opel.


I konačno, »Autos« (automobile) je postao neizostavni dio naših života. Povezujemo vlastite doživljaje s doživljajima naših kupaca da bismo im olašali svakodnevni život i učinili ga ugodnijim.