STORYBOOK SPEED DAY POWERED BY OPEL ADAM S.

15.05.2015.

Storybook speed day powered by Opel ADAM S održao se 13. svibnja u večernjim satima u Karting Areni Zagreb u organizaciji vodećeg lifestyle magazina Storybook i Opela Hrvatska. Ovaj događaj oduševio je brojne uzvanike i sve ljubitelje adrenalina i brzine. Na Storybook speed dayu odlično su se zabavile i naše ambasadorice Aleksandra Dojčinović i Mila Elegović, dizajnerica Martina Felja, operni pjevač Ronald Braus te mnogi drugi. Novi superkul automobil OPEL ADAM S bio je u fokusu događanja, kao i dva tima, Storybookov i Opelov koji su odmjerili snage na stazi i pokazali kako se vozi karting.

Speed Day

Za tim Storybooka svoje vozačke sposobnosti pokazali su pjevač i glazbenik Tony Cetinski, RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin, arhitekt i Storybookov kolumnist Ante Vrban, produkt dizajner i Storybookov suradnik Samir Šećerkadić, plesna koreografkinja Larisa Navojec i direktor službe za evente, promociju i sajmove u Adria Mediji Zagreb, Branimir Ceboci.

Speed day

Dok je za Opelov tim vozio višestruki prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj, voditeljica Renata Sopek, marketing stručnjaci iz Opela, Maja Koloda Havaši i Fran Šilović, te Tea Pavičić i Miroslav Zrnčević. Utrka je bila neizvjesna do samog kraja, a atmosferu s pravih automobilskih utrka dočarao je izvrsni voditelj i kolumnist Storybooka Ivan Vukušić, te sportski novinar i komentator Ivan Blažičko.

Speed day

Neznatnom razlikom pobjednički pehar osvojio je Opelov tim, a pobijedi je presudio ženski dio tima Renata, Maja i Tea koje su savršeno odradile svoj zadatak.

Speed day

Nakon utrke uzvanici su uživali u besplatnoj karting vožnji, raznim igrama te odličnom partyju, a vruću atmosferu mogli su ugasiti novim okusima Somersbya, vode Kala, te Pan piva. Za odličan catering pobrinuo se Sora catering, a za ambijentalni ugođaj s automobilskih utrka i zvuk Promologistika. Kao šećer na kraju odabrana su i tri najbrža pobjednika među uzvanici koji su se upustili u karting vožnju te pokazali svoje umijeće. Svi su se složili da je ova godina zasigurno u znaku automobila OPEL ADAM S, koji oduševljava sve poklonike estetike i lijepog, što je i prepoznao vodeći lifestyle magazin Storybook.

Speed day

Nova sportska zvijezda ADAM S predstavlja vrh ponude šarolikog Adamova portfelja, a karakteriziraju ga elegantan dizajn, živahan pogonski sustav i prirodno brojne mogućnosti individualizacije. Vozači koji vole sportskiju vožnju naći će ispod poklopca 1,4-litarski turbo ECOTEC motor 110 kW/150 KS. U kombinaciji sa šesterostupanjskim ručnim mjenjačem on pogoni ADAM od 0 do 100 km/h za 8,5 sekundi i dostiže najveću brzinu od 210 km/h. Uz to posebno ugođeno podvozje i sustav za kočenje OPC osiguravaju da ova džepna raketa ostane na cesti čak i pri velikim brzinama.

Na Adamu S se već na prvi pogled vidi da je sportaš – zahvaljujući dizajnu Red ’n‘ Roll. ADAM S ima i Opelov nagrađivan sustav IntelliLink koji nudi revolucionarne mogućnosti povezivanja i aplikacije, a posve je kompatibilan s najnovijim modelima pametnih telefona sa sustavom Android i Apple iOS. IntelliLink nudi mogućnost povezivanja putem USB-a i Bluetootha, streaming zvuka, sedam zvučnika i HD dodirni zaslon u boji dijagonale 7 inča.

 

Više fotografija s ovog adrenalinskog događaja pogledajte na Facebook stranici Opel Hrvatska.

 

Foto: Robert Gašpert i Dražen Kokorić, Adria Media Zagreb.