PREDSTAVLJANJE PETE GENERACIJE OPEL CORSE U ISTRI.

16.02.2015.

Nova, peta po redu generacija Opel Corse doživjela je tijekom posljednjeg siječanjskog vikenda ekskluzivnu VIP premijeru u Istri: u prekrasnim ambijentima luksuznog hotela Lone u Rovinju te na poznatoj stanciji Meneghetti predstavljen je ovaj gradski automobil, podjednako privlačan vozačima oba spola. No, ovaj puta testiranje ovog malog ozbiljnog automobila provele su po istarskim cestama, od Rovinja i Fažane, pripadnice ljepšeg spola: urednice najvažnijih lifestyle medija iz Hrvatske i BiH te Opelove brand-ambasadorice – modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, glumica i pjevačica Mila Elegović te poznato TV lice Renata Sopek.

Novu Corsu krasi uzbudljivi moderan dizajn, tehnološke inovacije iz premium klase i vrhunske značajke sigurnosti. A tu su i moderni, iznimno štedljivi i ekološki motori koji Corsu čine iznimno agilnom u svim uvjetima vožnje. U tipičnim gradskim gužvama Corsa funkcionira odlično. Pregledna je, laka na volanu, a po želji kupac može doplatiti i sustav za samostalno parkiranje automobila. Grijanje sjedala, volana i vanjskih retrovizora također je posebnost Opel Corse u segmentu malih automobila. Najvažnije od svega je da sve pobrojane opcije nisu skupe kao doplate, a Opel je ostavio i mogućnost da svoju Corsu možete i dodatno personalizirati posebnim kombinacijama boja i ukrasnih naljepnica.

Nova Opel Corsa postala je vrlo ozbiljan mali auto na korak do mnogo skupljih premium modela, no ostala je cjenovno prihvatljiva za prosječan hrvatski džep. A da će poput svojih prethodnica zasigurno doživjeti i tržišni uspjeh potvrđuje i činjenica da je ovaj automobil, iako tek nedavno predstavljen hrvatskoj javnosti, već proglašen HR Autom 2015. u izboru Hrvatskog novinarskog žirija Zbora automobilskih novinara.

Fotografije s predstavljanja nove Opel Corse pogledajte u albumima na Opel Hrvatska Facebook stranici: Predstavljanje nove Corse u Istri i Predstavljanje nove Corse u Rovinju.