MILA ELEGOVIĆ I OPEL MOKKA – NASTAVAK USPJEŠNE SURADNJE.

13.12.2014.

Opel Hrvatska i pjevačica i glumica Mila Elegović produžili su suradnju na nove tri godine za koje vrijeme će Mila voziti Opel Mokku s dizelskim 1,7-litrenim motorom i pogonom na sve kotače. Ključeve novog automobila, Mili je uručio Željko Sredoja, direktor Opela za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu.

 

 

 

 

 

"Očito postoji neka tajna veza između Opelovih automobila i mene. Puno prije početka ove suradnje, rado sam posuđivala očevu Astru, a zadnje tri godine Opel Meriva brinula se da brojne obaveze obavim na vrijeme. Uzbuđena sam što ću imati priliku isprobati i Opel Mokku i s nestrpljenjem očekujem da zajedno krenemo u nove izazove“, dodala je Mila.

"Veseli nas nastavak suradnje i vjerujemo da je udobna i sigurna Mokka odličan par za energičnu i svestranu Milu. Atraktivne Mila i Mokka sigurno će privlačiti brojne poglede gdje god da se odvezu.“, izjavio je Željko Sredoja.

Nakon upoznavanja s Mokkom, Opelova ambasadorica izvela je u pratnji benda u sklopu programa Klasika i jazz na Cvjetnom dio pjesama s novog albuma Kradljivica srca.

 

Pogledajte više fotografija s Milinog upoznavanja s Mokkom i koncerta na zagrebačkoj špici. Pogledajte i reportažu s ovog veselog događaja, prikazanu na RTL televiziji.