Opel Collection trgovina

Pogledajte Opel Collection trgovinu i pronađite savršene poklone za obožavatelje svih uzrasta.

Posjetite Opel trgovinu!
Opel - Infoletter

Opel Infoletter

Primajte najnovije informacije o Opelu, Opelovim proizvodima i uslugama dostavljenim izravno u vašu poštu.

Prijavite se odmah!

TEČAJ VOŽNJE.

19.02.2010.

Prepoznavanje i savladavanje opasnih situacija

Jednodnevni tečaj u Opelovom testnom centru u Dudenhofen zamišljen je kako bi vam olakšao prepoznavanje opasnih i graničnih situacija. To vam pomaže da poboljšate svoju sposobnost reakcije, dok većina automobilskih sustava sustava za pomoć i kontrolu poboljšava vašu cjelokupnu aktivnu sigurnost. Za vježbu vam na raspolaganju stoji čitav niz novih Opelovih modela.

Naši stručni instruktori pokazat će vam kako da zadržite kontrolu nad vozilom u nizu praktičnih vježbi. Na slalom stazi, primjerice, učite pronaći pravilan ritam upravljanja, tzv. test promjene vozne trake pokazuje vam kako izbjeći prepreke pri velikim br/zinama, a razne vježbe kočenja uče vas finoj umjetnosti usporavanja.

Pregled programa:

  • Slalom
  • Kočenje pri različitim br/zinama
  • Naglo kočenje
  • Kočenje i zanošenje
  • Test promjene vozne trake


Treninzi su dopunjeni teorijskim programom, gdje učite o pravilnom položaju sjedenja, najboljem načinu držanja upravljača i vještini svladavanja zavoja korištenjem linije pogleda i raznim tehnikama upravljanja. Također, možete saznati više o ponašanju vašeg automobila, kao i podupravljanju, odnosno preupravljanju.

Smješten u neposrednoj blizini sjedišta Opela u Rüsselsheimu, testni centar Dudenhofen je uglavnom strogo čuvano mjesto namijenjeno testiranju prototipova i eksperimentalnih vozila. Njegovih 2,6 četvornih kilometara dom su mnogim različitim vrstama test staza i objekata za testiranje u kojima se ubr/zano simulira cjelokupni životni vijek vozila. Na kraju treninga, očekuje vas razgledavanje testnog centra.


Svi sudionici dobivaju osobni certifikat kao dokaz da su uspješno završili tečaj obuke vozača. Iskoristite ovu priliku i naučite kako se nositi s opasnim situacijama – to bi moglo spasiti živote.
Adresa

Testzentrum Dudenhofen

Am Opel Prüffeld 2

63110 Rodgau-Dudenhofen


Služba za korisnike: 01805 - 55 10 (0,14€/Min.)

Fax: 06142 - 76 30 06

E-Mail: opc.training@de.opel.com