Novi Opel Vivaro - Udobnost i funkcionalnost

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje kako biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Prostran, udoban i praktičan.

Lošom organizacijom može se izgubiti previše dragocjenog vremena. Novi Opel Vivaro donosi novu razinu praktičnosti, udobnosti i prostora za odlaganje.

Enlarge

Oprema za vozača

Ručica mjenjača visoko postavljena na ploči s instrumentima, novi upravljač podesiv po nagibu i dubini s daljinskim kontrolama multimedijskog sustava, sjedalo podesivo u 6 smjerova s naslonom za ruke i lumbalnom potporom, te pregledni instrumenti omogućuju vozaču potpunu kontrolu.


Enlarge

Prostrani pretinci u kabini

Čak 9 otvorenih i zatvorenih pretinaca na ploči s instrumentima, optimalno smješteni držači za čaše i ukupno više od 24 litre zapremnine pretinaca na ploči i još 54 litre ispod opcijskog uredskog sjedala znači da ima mjesta za sve što Vam je potrebno za obavljanje posla.


Enlarge

Opremljen za posao

Praktičan podložak, koji možete ukloniti, učvršćuje se okomito ili vodoravno i drži važne dokumente na dohvat ruke vozaču. Značajke mobilnog ureda uključuju:

 

  • Uredsku klupu sa sklopivim središnjim dijelom u kojem se nalazi uklonjiv podložak za dokumente kao i pretinac za odlaganje tablet uređaja ili prijenosnog računala.
  • Priključna stanica za mobilni telefon na ploči s instrumentima.
  • Priključna stanica za tablet na gornjem dijelu ploče.

 

Još veću učinkovitost omogućuje otvaranje i pokretanje bez ključa i selektivno zaključavanje vrata.


Enlarge

Prvorazredni sustav za informiranje i zabavu

Možete birati iz ponude naprednih multimedijskih sustava. R16 BT USB veličine 1 DIN i CD18 BT USB veličine 2 DIN imaju Bluetooth® za audiostreaming i telefoniranje bez korištenja ruku, USB utičnice na maski i vanjski USB za povezivanje s mobilnim uređajima, dok je digitalno audioemitiranje (DAB+) dostupno uz nadoplatu.

 

NAVI 50 IntelliLink ima 7-inčni dodirni zaslon u boji s kartama za cijelu Europu. Na vrhu ponude je NAVI 80 IntelliLink koji ima dodatne funkcije, uključujući 3D prikaz iz ptičje perspektive i tehnologiju IntelliLink za besprijekornu integraciju s pametnim telefonima, plus glasovno upravljanje i pristup uslugama TomTom Live.


Enlarge

Više udobnosti. Manje stresa.

Opcije unutrašnje klime uključuju ručni klima-uređaj i elektroničku kontrolu klime (ECC) samo za kabinu vozača ili klima-uređaj sprijeda i straga za novi Opel Vivaro kombi, također dostupan s dodatnim stražnjim grijanjem.

 

Kamera za pregled straga omogućuje preglednost iza vozila bez okretanja glave zahvaljujući prikazu na zaslonu s dinamičnim uputama na dodirnom zaslonu navigacijskog sustava ili statičnim uputama na unutrašnjem retrovizoru.