Novi Opel Vivaro - Kapacitet i nosivost

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje kako biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Prostor za do 1,2 tone tereta.

Optimalan dizajn, maksimalan ravni teretni prostor i lak pristup znači da u novi Opel Vivaro možete smjestiti sve što treba.

Enlarge

Velika zapremnina

Dvije duljine i dvije visine daju zapremninu teretnog prostora od 5,2 do 8,6 kubičnih metara za furgon. Duljina teretnog prostora na kraćoj izvedbi iznosi 2537 mm, a na duljoj 2937 mm. Unutrašnji teretni prostor ima idealnu konfiguraciju za prijevoz europaleta i omogućuje lak utovar do tri europalete.


Enlarge

Lak pristup – opcija za posebno dugi teret

Posebno široka bočna vrata koja omogućuju utovar europaleta i stražnja vrata koja su uz nadoplatu dostupna s kutom otvaranja od 250 stupnjeva omogućuju doista lak pristup teretu. Uz nadoplatu dostupna su i stražnja podizna vrata. Opcija za posebno dugi teret pomoću sustava FlexCargo koji ima vratašca s otvorom u pregradi i prednjem suvozačkom sjedalu omogućuje utovar tereta duljine do 3750 mm na kraćim izvedbama, odnosno do 4150 mm na duljim.


Enlarge

Učvrstite svoj teret

Teret je optimalno učvršćen i putnici dodatno zaštićeni zahvaljujući optimalno smještenim ušicama za učvršćivanje. Za zaštitu poda i stranica unutrašnjosti tu je bogata ponuda drvenih podnih i bočnih obloga koje omogućuju slobodan pristup standardnim i opcijskim kukama, ušicama itd.