Novi Opel Vivaro - Dodaci

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje kako biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Dodaci za NOVI OPEL Vivaro.

Novi Vivaro donosi u ovaj segment vozila Opelovu nagrađivanu filozofiju dizajna. Uz značajke osnovne i dodatne opreme, tu je i bogata ponuda dodataka pomoću kojih ćete svoj Vivaro maksimalno prilagoditi svojim potrebama.

 

Za cjelokupnu ponudu, pogledajte online katalog dodataka za Opel Vivaro ili se raspitajte kod Vama najbližeg ovlaštenog Opel partnera.

Enlarge

Udobnost i urednost

Bilo da je riječ o poslovnom ili obiteljskom vozilu, Vaš Vivaro pomoći će Vam da se osjećate kao kod kuće. Pronaći ćete sve što Vam je potrebno za prilagodbu, od podnih prostirki do prekrivki sjedala.


Enlarge

Sustavi za informiranje i zabavu

Omogućuju Vam vezu s uredom i obitelji, informacije o stanju u prometu i upute do odredišta. Pogledajte ponudu za Vaš Vivaro.


Enlarge

Sigurnost i zaštita

Vozite sigurnije i pomozite očuvati sjajan izgled Vašeg Vivara još dugo. Vodite brigu o svojim putnicima i teretu i budite spremni. Ponuda obuhvaća pomoć pri parkiranju i kamere za pregled straga, zaštitne obloge i štitnike, sve do kompleta žaruljica i dječjih sjedala.


Enlarge

Sustavi za transport i nosači

Nosivost novog Vivara maksimalno je povećana i optimizirana. Uz to, Opelovi dodaci omogućuju Vam organizaciju tereta izvana i iznutra. Od unutrašnje obloge i polica do sustava krovnih nosača i kuka za vuču, pomoću naših dodataka lako ćete organizirati prijevoz svega što Vam je potrebno. Naša ponuda obuhvaća Opelove originalno projektirane proizvode kao i proizvode našeg kooperacijskog partnera, tvrtke Thule, vodećeg proizvođača sustava nosača.


Enlarge

Naplatci

Kombinacija stila i praktičnosti. Opel ima ponudu aluminijskih i čeličnih naplataka, kao i komplete zimskih guma s naplatcima. Za dodatnu sigurnost tu je i naša ponuda lanaca za snijeg marke Thule.