Prethodna
Slijedeća
Prethodna
Slijedeća
Od
216.735 kn

 

Novi Movano.

Niti jedan posao nije prevelik - upoznajte novi Opel Movano. Veliki kombi koji napravljen imajući na umu vaše potrebe. Dolazi u više verzija, s više komfora i više izbora nego ikada prije. Od sad je dostupan i sa pogonom na sve kotače.

Svjetska premijera izvedbi šasija s vozačkom kabinom i šasija s putničkom kabinom

Druga generacija Opel Movana donosi dašak svježine na europsko tržište lakih gospodarskih vozila svojim inovativnim tehnologijama uz izvrsnu funkcionalnost i ekonomičnost.

Pročitajte članak

OPEL MOVANO.

Pametno, prostrano i funkcionalno gospodarsko vozilo.

Opel Movano je glavna zvijezda u svijetu dostavnih vozila. Impresivna ponuda izvedbi, međuosovinskih razmaka, težina i visina tereta, stavlja ga na istaknuto prvo mjesto. Dostavne i putničke izvedbe nude pametan dizajn, izvanrednu ekonomičnost i performanse te vodeću udobnost u klasi.

 

Funkcionalan u svakom detalju, Opel Movano smanjuje troškove te poboljšava imidž i udobnost. Provjerite zašto.

  • Teretni prostor i kapacitet
  • Sveobuhvatna ponuda
  • Napredno podvozje
  • Čista ekonomična snaga
  • Uvjerljiva sigurnost

Enlarge

Zadovoljava Vaše potrebe

S četiri duljine šasije, tri visine, pogonom na prednje ili stražnje kotače, tvorničkom ponudom koja se kreće od furgona, preko putničkih kabina, istovarivača i putničkih izvedbi za prijevoz do 17 osoba, samo recite što vam treba i gotovo sigurno postoji pravi Opel Movano za to. No, ako ga sada i nema, može biti dostupan uskoro. Ponuda šasija s vozačkom kabinom i izvedbi s putničkom kabinom pruža idealnu osnovu za namjenska vozila i prerade koje obavljaju Opelovi pouzdani stručnjaci. Štoviše, vaš lokalni stručnjak za Opelova gospodarska vozila spremno vas očekuje sa svom potrebnom ekspertizom kako biste dobili najbolje od ovog ogromnog potencijala.


Enlarge

Udobnost u pokretu

Dizajniran kako bi diktirao trendove na području udobnosti za tim i putnike, Opel Movano opremljen je iznenađujuće velikim brojem naprednih značajki i korisnim teretnim prostorom. Klima uređaj, bez problema. Rasvjeta i prozračivanje za putnike kao u avionu? Sve je već spremno i čeka.


Enlarge

Zaštita tima i tereta

ESP® nikada ne bi smio biti luksuz, baš kao ni ABS. Kod Opel Movana obje ove značajke dio su osnovne opreme na izvedbama s pogonom na stražnje kotače. Tu je još čitav niz drugih naprednih značajki, plus potpuna zaštita Vašeg tereta.


Enlarge

Spreman za rad

S pogonom na prednje ili stražnje kotače, jednostrukim ili dvostrukim stražnjim kotačima, Opel Movano donosi bolju upravljivost i dulje intervale servisiranja. Omogućuje vožnju doslovno kao kod velikog automobila, ali zahvaljujući izdašnom teretnom prostoru i kapacitetu vuče, ispunjava ulogu izvanrednog transportera.


Enlarge

Čist dizelski rad

Opel Movano dolazi s ponudom od tri dokazana ekonomična i visokoučinkovita dizelska motora. Svi omogućuju vrhunske performanse, ugodni su na cesti te smanjuju održavanje i vremena zastoja rada. Glatki rad 6-stupanjskog ručnog ili Opel Easytronic® prijenosa dodatno povećava zadovoljstvo vozača.