Prethodna
Slijedeća
Prethodna
Slijedeća

Bluetooth® kompatibilnost

Želite koristiti vaš mobilni aparat komforno i sigurno u vašem automobilu? Ovdje možete pronaći više informacija o handsfree telefoniranju, audiostreamingu i više.

Podržani mobilni telefoni

Preuzimanja

Najviši sigurnosni standardi: Pet Euro NCAP zvjezdica za Opel Zafiru Tourer i Astru GTC

Novi modeli Opelovih vozila dobili su još najviših ocjena neovisne organizacije potrošača Euro-NCAP (Europski program ocjenjivanja novih automobila). Stručnjaci za crash testove dodijelili su pet zvjezdica za sigurnost i zaštitu u slučaju nesreće i Opel Astri GTC i Zafiri Tourer.

Pročitajte članak

OPEL ASTRA GTC.

Sofisticiran, poželjan i dinamičan sportski automobil.

Opel Astra GTC spaja urbani šik i poželjnu sportsku unutrašnjost s istinskim zadovoljstvom vožnje. Najnoviji motor i tehnologija ovjesa osiguravaju performanse koje će Vas doista pokrenuti, dok sveobuhvatna sigurnost ulijeva dodatno povjerenje na svakom putovanju.

 

Odličnog izgleda, kompaktna i iznenađujuće praktična, Opel Astra GTC razvila se u zreli sportski kupe. Pogledajte zašto je tako posebna.

• Sofisticiran dizajn

• Dinamitna u vožnji

• Zavodljiva udobnost

• Izvanredne performanse

• Impresivna sigurnost


Enlarge

Dinamičan izgled, sportski stil

Avangardni dizajn lako je prepoznati, ali gotovo nemoguće definirati. Zato pogledajte izbliza Opel Astru GTC. Linije koje iznova definiraju eleganciju kompaktnih kupea, širok moćan stav i izražajni elementi Opelovog dizajna, čine je istovremeno atraktivnom i učinkovitom.


Enlarge

Otkrijte novi užitak vožnje

U Opel Astru GTC ugrađena je tehnologija koja svaku vožnju čini lakšom i zabavnijom te je pretvara u ultimativno zadovoljstvo. Gradski promet, lokalne prometnice ili autoceste – uvijek nadahnjuje istinsku strast. To je zato što i naši inženjeri vole voziti.


Enlarge

Udobnost i prostranost

Podupiruća, fina ergonomija za vozača, materijali vrhunske kvalitete i izdašan prostor za prtljagu i odlaganje osobnih stvari stopljeni su ambijent koji apsolutno zaslužuje naziv GTC. No, ono što Vašu Astru GTC čini doista posebnom su jedinstvene osobne značajke koje joj daju Opelov pečat.


Enlarge

Spremna za zabavu

Visokoučinkoviti benzinski i dizelski motori Opel Astre GTC snage do 147 kW (200 KS) pružaju vozne karakteristike u skladu s njezinim dinamičnim stilom.


Enlarge

Sigurna, opuštajuća i pouzdana

Vozne karakteristike ne odnose se samo na dinamično upravljanje i zadovoljavajuću snagu, već i na paket aktivne i pasivne sigurnosti koji pridonosi još većem zadovoljstvu u vožnji Opel Astre GTC. Osim toga, želite li je zaštititi, u ponudi je odličan sustav protiv krađe.