Prethodna
Slijedeća
Prethodna
Slijedeća

Bluetooth® kompatibilnost

Želite koristiti vaš mobilni aparat komforno i sigurno u vašem automobilu? Ovdje možete pronaći više informacija o handsfree telefoniranju, audiostreamingu i više.

Podržani mobilni telefoni

Preuzimanje

OPEL ZAFIRA TOURER.

Saznajte sve o našem obiteljskom automobilu sa 7 sjedala.

Nadahnuta visokotehnološkim luksuzom elitnih vlakova velike brzine, Opel Zafira Tourer iznova definira stavove o motoriziranoj prilagodljivosti. Raskošna udobnost za do sedmero osoba uz prvorazrednu kvalitetu vožnje u elegantnom okruženju.

 

Tražite izvanredan i praktičan vrhunski automobil? Pogledajte jedinstvenu Opel Zafiru Tourer.

• Impresivan vrhunski dizajn

• Prilagodljivost u skladu s načinom života

• Luksuz premium klase

• Napredni sigurnosni sustavi

• Dinamična u vožnji

• Čista i štedljiva


Enlarge

Sofisticirani prostor

Dosta vam je običnih obiteljskih automobila? Opel Zafira Tourer dobrodošla je promjena. Elegantne linije, atraktivni kromirani detalji i ponuda aluminijskih naplataka doista je izdvajaju od drugih. Obiteljska putovanja nikada nisu bila tako elegantna.


Enlarge

Osoban kreativni prostor

Konfigurirajte vlastiti prostor prema svojem načinu života. Kvaliteta u svakom detalju, pametni pretinci za odlaganje i iznimna prilagodljivost sjedala dokaz su da Opel Zafira Tourer doista iznova definira prilagodljivost u skladu s načinom života.


Enlarge

Osjećaj uspjeha

Od nekih se automobila jednostavno osjećate dobro. Opel Zafira Tourer pruža više nego dovoljno udobnosti, no tu su i brojne impresivne praktične značajke. Ovdje svi dobivaju.


Enlarge

Tehnologija koje brine o vama

Najnovije značajke pasivne sigurnosti koje vas okružuju djeluju zajedno s tehnologijom koja vidi i misli unaprijed. Opel Zafira Tourer uvodi napredne nove sustave pomoći u premium praktični segment.


Enlarge

Dinamično izvanredna

Bilo da ste sami ili skroz puni, podvozje Opel Zafire kombinira precizno i sigurno držanje ceste s ugrađenim tehnološkim inovacijama i sustavom podvozja FlexRide, dostupnim uz nadoplatu, s tri moguća načina vožnje.


Enlarge

Snaga koja obećava

Opel Zafira Tourer elegantan je dokaz da luksuz, performanse i zadovoljstvo vožnje mogu biti i ekonomični i ekološki prihvatljivi. Uvjerljiv dokaz za to su 1.6 Turbo ECOTEC® benzinski motor s direktnim ubrizgavanjem i CNG motor, kao i dizelski motor s tehnologijom BlueInjection.


Sljedeći koraci

Više informacija o novoj Opel Zafira Tourer