Opel Vivaro - Udobnost i funkcionalnost

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje kako biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Prostran, udoban i praktičan.

S 9 udobnih sjedala i prilagodljivim teretnim prostorom, Opel Vivaro podiže mogućnosti prijevoza više ljudi na novu razinu.

Enlarge

Oprema za vozača

Ručica mjenjača visoko postavljena na ploči s instrumentima, upravljač podesiv po nagibu i dubini s daljinskim kontrolama multimedijskog sustava, sjedalo podesivo u 6 smjerova s naslonom za ruke i lumbalnom potporom, te pregledni instrumenti omogućuju vozaču potpunu kontrolu.


Enlarge

Prostrani pretinci u kabini

Brojni otvoreni i zatvoreni pretinci na upravljačkoj ploči, kao i optimalno smješteni držači za čaše znači da ima mjesta za sve što vam je potrebno na putu.


Enlarge

Više sjedala ili više teretnog prostora?

S 9 udobnih sjedala i prilagodljivim prostorom za prtljagu, Opel Vivaro je idealan za usluge prijevoza, rekreativne aktivnosti i velike obitelji. Standardna konfiguracija omogućuje utovar tereta zapremnine od najviše 1,8 m3. Preklapanjem trećeg reda sjedala, uklanjanjem klupe u drugom redu ili obje klupe, dobivate do 6 m3, ovisno o međuosovinskom razmaku.


Enlarge

Opremljen za posao

Prednja suvozačka klupa s dva sjedala Vivaru omogućuje dodatnu svestranost zahvaljujući pretincima ispod sjedala. Priključna stanica za pametni telefon savršeno smještena na upravljačkoj ploči nadohvat ruke i na oku, kao i držač za tablet na gornjem dijelu ploče, iznimna su prednost za sve one koji moraju obavljati posao sa sjedala vozača ili komunicirati putem osobnih digitalnih uređaja.


Enlarge

Prvorazredni sustavi za informiranje i zabavu

Možete birati iz ponude naprednih multimedijskih sustava. R16 BT USB veličine 1 DIN i CD18 BT USB veličine 2 DIN imaju Bluetooth® za audiostreaming i telefoniranje bez korištenja ruku, USB utičnice na maski i vanjski USB za povezivanje s mobilnim uređajima, dok je digitalno audioemitiranje (DAB+) dostupno uz nadoplatu.

 

Navi 50 ima i 7˝ zaslon u boji osjetljiv na dodir i karte zapadne i istočne Europe. Besplatna aplikacija 'AHA' na povezanim pametnim telefonima omogućuje, putem zaslona osjetljivog na dodir, pristup društvenim platformama kao što su Facebook i Twitter kao i internetskim radijskim kanalima. Za iPhone uređaje dostupna je i Siri funkcija prepoznavanja glasa. Na vrhu ponude je Navi 80 IntelliLink s dodatnim funkcijama, uključujući 3D prikaz iz ptičje perspektive, napredno glasovno upravljanje i audiostreaming putem Bluetooth® veze. Zaslon ujedno služi i kao zaslon kamere za pregled straga.


Enlarge

Više udobnosti. Manje stresa.

Opel Vivaro moguće je naručiti s ručnim klima-uređajem sprijeda i straga kao i s dodatnim sustavom grijanja straga.

 

Kamera za pregled straga omogućuje preglednost iza vozila bez okretanja glave zahvaljujući prikazu na zaslonu s dinamičnim uputama na dodirnom zaslonu navigacijskog sustava ili statičnim uputama na unutrašnjem retrovizoru.