Opel Vivaro - Dodaci

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje kako biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Dodaci za OPEL Vivaro.

Vivaro donosi u ovaj segment vozila Opelovu nagrađivanu filozofiju dizajna. Uz značajke osnovne i dodatne opreme, tu je i bogata ponuda dodataka pomoću kojih ćete svoj Vivaro maksimalno prilagoditi svojim potrebama.

 

Za cjelokupnu ponudu, pogledajte online katalog dodataka za Opel Vivaro ili se raspitajte kod najbližeg ovlaštenog Opel partnera.

Enlarge

Udobnost i urednost

Bilo da je riječ o poslovnom ili obiteljskom vozilu, Vivaro vam pomaže da se osjećate kao kod kuće. Pronaći ćete sve što vam je potrebno za prilagodbu, od podnih prostirki do navlaka sjedala.


Enlarge

Sustavi za informiranje i zabavu

Omogućuju vam vezu s uredom i obitelji, informacije o stanju u prometu i upute do odredišta. Pogledajte ponudu za svoj Vivaro.


Enlarge

Sigurnost i zaštita

Vozite sigurnije i pomozite očuvati sjajan izgled svog Vivara još dugo. Vodite brigu o svojim putnicima i teretu i budite spremni. Ponuda obuhvaća pomoć pri parkiranju i kamere za pregled straga, zaštitne obloge i štitnike, sve do kompleta žaruljica i dječjih sjedala.


Enlarge

Stil

Izvana i iznutra - Vivaro izgleda sjajno. No, htjeli biste mu dati osobni pečat? Pogledajte onda ove dodatke, uključujući bočne stepenice i poklopce retrovizora.


Enlarge

Sustavi za transport i nosači

Nosivost Vivara maksimalno je povećana i optimizirana. Uz to, Opelovi dodaci omogućuju organizaciju tereta izvana i iznutra. Od unutrašnje obloge i polica do sustava krovnih nosača i kuka za vuču, pomoću naših dodataka lako ćete organizirati prijevoz svega što vam je potrebno. Naša ponuda obuhvaća Opelove originalno projektirane proizvode kao i proizvode našeg kooperacijskog partnera, tvrtke Thule, vodećeg proizvođača sustava nosača.


Enlarge

Naplatci

Kombinacija stila i praktičnosti. Opel ima ponudu aluminijskih i čeličnih naplataka, kao i komplete zimskih guma s naplatcima. Za dodatnu sigurnost tu je i naša ponuda lanaca za snijeg marke Thule.