Opel Meriva - Sustavi za informiranje i zabavu

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje kako biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Korisne poveznice

PAMETNO povezivanje.

Zašto vaš automobil ne bi bio jednako dobro povezan kao i vaš pametni telefon? Opel Meriva to omogućuje na jednostavan i zabavan način. Odličan zvuk, jasna grafika i intuitivan rad u doista posebnim pakiranjima.

Enlarge

IntelliLink

Opel Meriva ima poboljšanu praktičnost i mogućnosti povezivanja zahvaljujući besprijekornoj integraciji pametnog telefona pomoću tehnologije IntelliLink. Ona dovodi u automobil mnoge njegove funkcije putem sustava za informiranje i zabavu, uz jasan prikaz podataka i funkcija na 7-inčnom zaslonu u boji visoke rezolucije. Jednostavna upotreba i jasnoća najveće su prednosti sustava.

 

CD 600 IntelliLink

Uživajte u ekskluzivnom izgledu koji je savršeno upotpunjen 7-inčnim zaslonom u boji, izvanrednim zvukom iz 7 vrhunskih zvučnika i poboljšanim funkcijama medija, tj. baze podataka Gracenote® i preglednika slika. Ostale značajke:

 • Dvostruki radio-prijemnik
 • Kontrole na upravljaču
 • Mobitel s prepoznavanjem glasa putem Bluetooth® veze
 • FM/AM s automatskim spremanjem (6 x 6 postaja),
 • potpuna podrška za RDS/EON i uređaje s više antena
 • Izlazna snaga 4 x 20 W @ 4 ohma, DSP funkcija s memorijom za 6 postavki zvuka
 • Grafički ekvalizator
 • Regulacija glasnoće i basova
 • ovisno o brzini vozila
 • Bluetooth®, pomoćni ulaz ili USB za audiostreaming
 • Čitanje SMS poruka
 • CD-uređaj
 • Opcijski DAB/DAB+/DMB audio

Enlarge

Navi 950 IntelliLink

Samo mu recite adresu i odvest će vas gdje treba. Unos odredišta jednom naredbom zahvaljujući funkciji prepoznavanja glasa olakšava život, jednako kao i sučelje čovjek-stroj sustava Navi 950. Besprijekorna integracija pametnog telefona sa sustavom IntelliLink omogućuje telefoniranje bez korištenja ruku, audiostreaming bez kabela putem Bluetooth® veze i čitanje SMS poruka. Navi 950 IntelliLink dolazi s podacima karata za cijelu Europu uključujući Rusiju ili Tursku. Kao i kod sustava Navi 650, navigacijski softver može se nadograditi putem USB-a.


Enlarge

Pomoćni ulaz i USB

Želite vlastitu glazbu ili zvukove? Nema problema. Pomoćni ulaz i USB priključak postavljeni su na pravom mjestu na središnjoj konzoli. Trenutačno povezivanje bilo kojeg mobilnog uređaja s utičnicom za slušalice ili USB priključkom na sustav za informiranje i zabavu ne može biti jednostavnije!


Enlarge

Više multimedije i navigacije

Čak i kod modela s početka ponude svi sustavi za informiranje i zabavu Opel Merive pružaju odličan zvuk: od osnovnog sustava s CD uređajem, sustavom RDS/EON i 3 x 6 postavki memorije, pa sve do sustava CD 400 Plus s dvostrukim prijemnikom, dinamičnom obradom zvuka i grafičkim ekvalizatorom. Dodaci uključuju DAB za digitalni radijski prijem, kontrole na upravljaču i postolja za mobitele s glasovnim upravljanjem putem Bluetooth® sučelja na većini sustava.

 

Navi 650 daje vam odličan spoj zvuka i navigacije: visokokvalitetan 7-inčni zaslon u boji s kontinuiranim zumiranjem karte, podacima za navigaciju iz interne memorije i 7 premium zvučnika kako biste ostali informirani i na pravom putu.


Enlarge

FlexDock®

Jednostavno odlaganje mobitela. FlexDock® drži vaš pametni telefon na oku, bilo da ste vozač ili suvozač. I što je još bolje, omogućuje lako povezivanje sa sustavom za informiranje i zabavu te automatsko punjenje uređaja – bez kabela koji narušavaju iznimnu estetiku Opel Merive.