Nova Opel Meriva - Dizajn

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje kako biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Korisne poveznice

Elegantna izvana, prostrana iznutra.

Smjestite se na najbolja sjedala u klasi. Izvanredan stil vanjštine odiše novom svježinom. U unutrašnjosti vas dočekuje još srdačnija budućnost. Razlika je u detaljima, a Opel Meriva ih ima dovoljno za stvarno sjajan dojam.

Enlarge

Vanjski dizajn

Opel Meriva je posebna, atraktivna i praktična u svakom detalju. Skulpturirane linije i zaobljeni rubovi stvaraju osjećaj prostora u pokretu. Široki stav, linije koje odaju samopouzdanje i veliki prozori obećavaju iznimni užitak vožnje. Rešetka hladnjaka i stražnji sklopovi svjetala naglašavaju osjećaj prave preciznosti.

 

Priđite bliže i uvjerite se da se ne radi samo o ljepoti izvana. Kvaliteta je sve što ste željeli, ali niste stvarno očekivali. No, cjelokupni dizajn Opel Merive ispunjava sve one potrebe za koje niste ni znali da ih imate. Fluidne linije izvana i iznutra, dobro poznati, jedinstveni motiv krila i ukrasni elementi u obliku “oštrice” na bočnim stranama, stvorili su elegantan stil koji je istovremeno atraktivan i iznimno praktičan.


Enlarge

Dizajn unutrašnjosti

U unutrašnjosti Opel Merive osjećate se kao da ste u nekom svom svijetu. Fluidne linije maske, osim što sjajno izgledaju, omogućuju praktičan smještaj kontrola i pretinaca za stvari. Taktilni materijali i detalji pružaju savršen osjećaj ugode izražen kvalitetom.

 

No to je samo dio onoga što čini vaš osobni svijet. Ostali elementi dio su opće prilagodljivosti koja je rezultat spoja vrhunskog dizajna i praktičnog inženjeringa. Dug put podešavanja sjedala? Tu je od prvog dana. Brza reorganizacija prtljažnog ili putničkog prostora? Jednostavna i brza baš kao i samo pomisao.

Što god želite od svoje Opel Merive, lakoća, praktičnost i iznimna udobnost su zajamčeni.


Enlarge

drive!

Utemeljena na Merivi Enjoy i s istom bogatom razinom opreme, model Meriva Campaign jasno odražava elegantan stil sjajnom teksturom i osjećajem ekskluzivnih sjedala s presvlakama Wega/Atlantis i sportskim aluminijskim naplatcima od 16˝, dostupnima uz nadoplatu. Još veću udobnost na dugim putovanjima pružaju posebna ergonomska sjedala s AGR certifikatom, s presvlakama od tkanine ili kože za dugotrajnu vrhunsku zaštitu i zdravlje vaših leđa.