Prethodna
 • INSIGNIA SPORTS TOURER.

Slijedeća
Prethodna
 • Opel, Insignia Sports Tourer, Design, Exterior, Front

  SOFISTICIRANI OBLIK.

  Prostrani Sports Tourer s lakoćom prolazi kroz vjetar. Elegantan i aerodinamičan oblik usto smanjuje troškove goriva i pridonosi uklanjanju buke u unutrašnjosti.

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Design, Interior, AGR

  UĐITE I OPUSTITE SE.

  Uživajte u prostranoj premium unutrašnjosti i kvalitetnim materijalima. Dodajte višestruko podesiva AGR1 ergonomska sportska prednja sjedala za iskustvo vožnje poslovnom klasom.

   

  1 Kampanja za zdrava leđa

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Design, Wheels

  ATRAKTIVNI NAPLATCI.

  Prilagodite svoju Insigniju birajući iz ponude aluminijskih naplataka. Veličine od 16” do 20” savršeno pristaju uz naglašene lukove blatobrana i sportske linije Insignije.

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Design, Sunroof

  PANORAMSKI KROVNI PROZOR.

  Velik, zatamnjeni krovni prozor dovodi dnevno svjetlo tijekom tmurnih dana ili svježinu povjetarca kada je vruće. Napredna aerodinamka i specijalne brtve smanjuju šum vjetra.

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Design, Load Space

  PRTLJAŽNIK.

  Insignia Sports Tourer ima impresivan prtljažnik od 1530 litara s preklopljenim stražnjim sjedalima.

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Design, OPC Line Sport Pack

  PAKETI OPC LINE.

  Za sportski izgled svoje Insignije  dodajte elemente sportskog stila uz Paket OPC Line Opelovog centra za performanse (OPC).

Slijedeća
Prethodna
 • VANJŠTINA

 • UNUTRAŠNJOST

 • NAPLATCI

 • KROVNI PROZOR

 • PRTLJAŽNIK.

 • OPC LINE SPORT

Slijedeća
Prethodna
 • Opel, Insignia Sports Tourer, Technology, Adaptive Cruise Control

  DRŽANJE SIGURNOG RAZMAKA.

  Opelov prilagodljivi tempomat omogućuje mnogo opušteniju vožnju, osobito u sporom, gradskom prometu. Drži vaš automobil na sigurnom razmaku od vozila ispred vas.

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Technology, Driver Assistance

  NAGLASAK NA SIGURNOSTI.

  Sustavi aktivne sigurnosti u Insigniji, kao što su upozorenje na bočni mrtvi kut, upozorenje pri promjeni voznog traka i upozorenje pri napuštanju traka čine vožnju mnogo sigurnijom.

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Technology, Opel Eye

  SIGURNOSNI MULTITALENT.

  Više sigurnosti, manje stresa. Prednja kamera Opel Eye omogućuje prepoznavanje prometnih znakova, upozorenje na frontalni sudar, kočenje u opasnosti i indikator razmaka.

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Technology, Adaptive Forward Lighting Plus

  PRILAGODLJIVA PREDNJA SVJETLA PLUS.

  Optimalni vid noću. AFL+ prilagođava biksenonska svjetla različitim uvjetima vožnje.

Slijedeća
Prethodna
 • PRILAGODLJIVI TEMPOMAT

 • SUSTAVI POMOĆI VOZAČU

 • OPEL EYE

 • PRILAGODLJIVA PREDNJA SVJETLA PLUS

Slijedeća
Prethodna
 • Opel, Insignia Sports Tourer, Driving Efficiency, Engines

  PONUDA MOTORA.

  Istražite našu ponudu snažnih, pouzdanih i štedljivih motora. Insignia sada nudi nove dizelske motore koji šapću, niskih razina buke i emisija te visokog odziva i momenta.

 • PREBACITE U VIŠU!

  Izbor je vaš. Ručni ili automatski. Učinkoviti 6-stupanjski prijenosi osnovna su oprema za cjelokupnu ponudu sa širokim izborom ručnih i automatskih mjenjača.

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Driving Efficiency, Adaptive 4x4

  DRŽANJE KOJE OSJEĆATE.

  Veća sigurnost i više zadovoljstva u vožnji: Insignijin opcijski sustav prilagodljivog pogona 4x4 poboljšava upravljanje i stabilnostu svim uvjetima vožnje.

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Driving Efficiency, Flexride

  PRITISNITE SPORT. POJAČAJTE ZABAVU.

  Pritiskom na prekidač FlexRide možete promijeniti voznu dinamiku svoje Insignije u skladu sa svojim raspoloženjem. FlexRide će u vašu vožnju ubrizgati dodatnu količinu zabave.

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Driving Efficiency, ecoFLEX

  PRIJEĐITE NA ZELENU STRANU UZ ECOFLEX.

  Sustav start/stop, aktivni zatvarač za zrak, motori BlueInjection koji smanjuju emisije NOx i tehnologije ecoFLEX osiguravaju maksimalnu učinkovitost potrošnje goriva i uštede.

Slijedeća
Prethodna
 • MOTORI

 • PRIJENOSI

 • PRILAGODLJIVI POGON 4X4

 • SUSTAV FLEXRIDE

 • ZELENE TEHNOLOGIJE

Slijedeća
Prethodna
 • Opel, Insignia Sports Tourer, Connectivity, Radio R300, Radio R400

  JEDNOSTAVNO PAMETAN.

  Jednostavno pametan. Maksimalno uživanje u vožnji omogućuju vam naši sjajni sustavi za informiranje i zabavu.

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Connectivity, Bose Sound System

  PREMIUM ZVUK.

  Okružite se snažnim premium zvukom vrhunskog opcijskog sustava Bose® prvorazredne kvalitete zvuka iz 8 zvučnika.

 • Opel, Insignia Sports Tourer, Connectivity, Driver Display

  PRILAGOĐENE INFORMACIJE ZA VOZAČA.

  Možete birati između tri odlična zaslona centra za informiranje vozača. Dizajnirani su za besprijekoran rad s infotainment sustavima sljedeće generacije.

Slijedeća
Prethodna
 • INTELLILINK

 • R300/R400

 • AUDIOSUSTAV BOSE®

 • ZASLON ZA VOZAČA

Slijedeća

DODACI PO VAŠOJ MJERI

Istaknite se pomoću originalnih Opel dodataka i iskoristite svoje vozilo na najbolji način.
Dizajnirani i testirani za vaš Opel.

Slike se mogu razlikovati od proizvoda u prodaji.

Close

Insignijin sustav prilagodljivog pogona 4x4 raspodjeljuje moment motora između prednje i stražnje osovine, ali i lijevog i desnog stražnjeg kotača. Takva raspodjela omogućuje maksimalno držanje, stabilnost i izvanrednu voznu dinamiku.

Close

Dizel, benzin ili LPG? Dizelski motori koji šapću s 88 kW (120 KS) i 100 kW (136 KS) omogućuju lagan, tih i štedljiv rad. Motor od 100 kW (136 KS) 1.6 CDTI ima niske emisije od 104 g CO2 (prosječno)1.

 

Benzinski 1.6-litreni motor od 125 kW (170 KS) odlikuje se niskim razinama buke i vibracija. Najekonomičniji i najekološkiji odabir je 1.4 LPG s turbopunjačem: potrošnja goriva u l/100 km: prosječna 7,9 – 7,6 (6,1 – 5,9); emisija CO2 u g/km: prosječna 128 – 124 (144 – 139).


1U skladu s uredbama R (EC) br. 715/2007 i R (EC) br. 692/2008 (u važećim verzijama).

Close

Upozorenje na bočni mrtvi kut (SBZA)
U slučaju ulaska drugog vozila u jedan od Insignijinih bočnih „mrtvih kutova”, uključuje se simbol upozorenja u odgovarajućem bočnom ogledalu.

 

Upozorenje pri promjeni voznog traka (LCA)
Radar otkriva i upozorava vas na vozila koja vam se brzo približavaju na udaljenosti do 70 metara iza vas. Ako najavite promjenu voznog traka, uključit će se treperavo svjetlo upozorenja.

 

Upozorenje pri napuštanju voznog traka (LDW)
Ako počnete izlaziti iz svojeg voznog traka bez najave, sustav upozorenja aktivirat će simbol na ploči s instrumentima i zvučni signal.

Close

Insignijin prilagodljivi tempomat (ACC) čini vožnju u gustom prometu lakšom i sigurnijom. Sustav se aktivira odabirom brzine i razmaka nakon čega automatski ubrzava i koči umjesto vas. Koristi radarski senzor za praćenje razmaka od vozila ispred vas te automatski održava odabrani razmak prilagođavanjem brzine. Ako je ugrađen automatski prijenos, prilagodljivi tempomat može čak i zaustaviti vozilo.

Close

Senzori prikupljaju podatke o uvjetima svjetla i vremenskim uvjetima, vašoj brzini, automobilima ispred vas i onima koji vam dolaze ususret te o kutu vašeg upravljača. AFL+ zatim automatski upravlja jačinom, kutom i raspodjelom svjetlosnog snopa i omogućuje optimalnu vidljivost. AFL+ ima osam postavki svjetlosnog snopa za različite prometne situacije i vanjske uvjete.

Close

Sustav kamera Opel Eye upozorava vas na potencijalne opasnosti na cesti.

 

Prepoznavanje prometnih znakova očitava i prikazuje znakove ograničenja brzine i sve druge znakove koji se odnose na brzinu.

 

Indikator razmaka prikazuje razmak do vozila ispred vas i pridonosi sigurnosti održavanjem sigurnog razmaka.

 

Upozorenje na frontalni sudar automatski aktivira vizualno i zvučno upozorenje ako se prebrzo približavate sporijem vozilu pri brzinama većima od brzine hoda. Automatski i lagano aktivira kočnice – i čini ih osjetljivijima u slučaju da morate sami naglo zakočiti.

Close

FlexRide podešava postavke amortizera u realnom vremenu i omogućuje izvrsno držanje ceste. Usto podešava i papučicu za gas, ESP i upravljanje te, ako postoji, postavku pogona na sve kotače i automatski prijenos.

Promijenite način vožnje bilo kada:
- Sport za bolji odziv
- Tour za opušteniju vožnju
- Standard za štedljiviju i profinjeniju vožnju

Close

Paket unutrašnjosti OPC Line uključuje OPC ručicu mjenjača i sportske papučice. Ako vozite automatik, možete odabrati ručice mjenjača u stilu Formule 11 na upravljaču s kožom.
Paket vanjštine OPC Line ima dvostruku kromiranu ispušnu cijev2, bočne pragove i donje rubnike sprijeda i straga.
Sportska sjedala Recaro3 imaju presvlake od perforirane kože, funkciju grijanja, 8 smjerova podešavanja i 4 smjera za lumbalnu potporu.

 

1Dostupno samo s automatskim prijenosom.
2Vidljiva samo s odabranim motorima.
3Dostupno uz nadoplatu za Sport i Cosmo.

Close

Radio R300 Color ima infozaslon u boji od 4,2˝ i šest zvučnika. Pomoćni ulaz i USB dio su osnovne opreme; CD uređaj i digitalni radio (DAB/DAB+/DMB-R) dostupni su uz nadoplatu. Ima i nekoliko postavki zvuka uklj. glasnoću, te kontrolu zvuka i basova u skladu s brzinom.

 

R400 Color ima još više značajki, uključujući kontrole na upravljaču vozila i povezivanje putem Bluetooth® veze. To vam omogućuje handsfree telefoniranje s funkcijom prepoznavanja glasa s povezanog pametnog telefona i audiostreaming bez kabela.

Close

Standardni monokromatski zaslon od 3,5˝ (9 cm) prikazuje informacije o vozilu, kao što su potrošnja goriva, detalji o putovanju i sustavi pomoći.


Naručite li opcijski radio, dobivate zaslon u boji od 4,2˝ (10,7 cm) koji dodaje i početni zaslon za funkcije vozila, audiouređaja, telefona, navigacije i postavke vozila, uz lako upravljanje putem kontrola na upravljaču.


Opcijski zaslon od 8˝ (20 cm) s visokom rezolucijom omogućuje vam kontrolu nad svim informacijama i komunikacijom. Odaberite način Tour (digitalni brojač okretaja, više medija) ili način Sport (analogni instrumenti s više informacija o sustavima vozila).

Close

Osjetite pomno odabranu kvalitetu i materijale. Sve je na dohvat ruke zahvaljujući dizajnu kokpita usmjerenog na vozača. Opcijski sustav za informiranje i zabavu s 8-inčnim dodirnim zaslonom u boji omogućuje lak ostanak na vezi. Široka ponuda presvlaka od premium tkanina ili fine kože zaokružuje dizajn unutrašnjosti. AGR1 ergonomska sportska prednja sjedala prava su blagodat za vaša leđa na duljim putovanjima. Brojne funkcije podešavanja omogućuju vam prilagodbu sjedala za opuštenu vožnju.

 

1 Kampanja za zdrava leđa

Close

Sports Tourer jedan je od najaerodinamičnijih serijskih karavana. Elegantan i predivno skladan dizajn sportskih oblina i širokog stava pridonosi maksimizaciji stabilnosti i preciznosti upravljanja.

Close

Sustav start/stop zaustavlja motor kad stanete i ponovno ga automatski pokreće kad pritisnete spojku. To znači nula emisija tijekom stajanja. Aktivni zatvarač za zrak poboljšava učinkovitost potrošnje zatvaranjem prednje rešetke kad je to moguće. Zahvaljujući (inovativnoj) tehnologiji BlueInjection emisije NOx značajno su smanjene.

 

Potrošnja goriva u l/100km: u gradu 11,4 – 4,5, izvan grada 6,4 – 3,3, prosječna 8,2 – 3,8: emisija CO2 u g/km: prosječna 192 – 104. U skladu s uredbama R (EC) br. 715/2007 i R (EC) br. 692/2008 (u važećim verzijama).

Close

Insignia ruši sve barijere između automobila, vozača i digitalnih sadržaja. Navi 900 IntelliLink® reproducira videozapise s vanjskih uređaja putem USB-a i preusmjerava audiosadržaje s prijenosnih uređaja s Bluetooth® vezom.

 

Apple CarPlay1 preuzima funkcije iPhone uređaja kojima imate pristup tijekom vožnje i prikazuje ih na zaslonu vozila: telefonirajte, šaljite i primajte poruke i slušajte glazbu. Android Auto2 sa sličnim funkcijama bit će dostupan tijekom 2016.

 

1 Apple CarPlay i Apple zaštićeni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama.
2 Android je zaštićeni znak tvrtke Google Inc.