Prethodna
Slijedeća
Prethodna
Slijedeća

Preuzimanje

Novi Opel Combo: Velika ponuda snažnih izvedbi

Nova generacija Opel Comba nudi pametna rješenja u segmentu kompaktnih dostavnih vozila. Dolazi s velikom ponudom izvedbi, tehnički je napredan, izvanredno ekonomičan i pruža maksimalnu korisnost.

OPEL COMBO TOUR.

Saznajte sve o našem malom kombiju.

Prostor i prilagodljivost dvije su izvanredne prednosti Opel Comba Tour. Pogledajte unutra i pronaći ćete savršen način za organiziranje obitelji, slobodnog vremena, hobija, sporta ili praznika. Ili možda udoban način za kombiniranje posla sa svim tim, bez kompromisa u pogledu Vaše vozne okoline.

Dizajniran da obiteljski automobil odvede u eru prilagodljivog prostora, bez utjecaja na ekologiju ili na planetu zemlju. Provjerite zašto:

  • Praktičan, prostran dizajn
  • Udoban, funkcionalan i siguran
  • Nosivost i prostor vodeći u klasi
  • Izvanredna ekonomičnost i vozne karakteristike

Enlarge

Sjajna kombinacija

Kapacitet, praktičnost, izdržljivost i funkcionalna elegancija savršeno su objedinjeni u odličnom dizajnu Opel Comba Tour.


Enlarge

Svjež i spreman

Opel Combo Tour štiti Vas i brine se o Vama, Vašim putnicima i o svemu o čemu brinete pri transportu. Dodatno, možete dodati koliko god udobnosti netko želi.


Enlarge

Olakšava život

Jednostavn ulazak i utovar tereta, sjedala za najviše sedam osoba, jednostavan za konfiguriranje i višestruko talentiran, Opel Combo Tour pruža pravi izbor funkcionalnosti i opreme. Preklopi i prevrni sjedala u drugom redu i uklonjiva sjedala u trećem redu kod izvedbe sa 7 sjedala omogućavaju povećanje obujma prtljažnog prostora u koracima od 800 l na 3200 litara.


Enlarge

Vozite dalje, uštedite više

S malom potrošnjom goriva, dugim servisnim intervalima i jamstvom protiv prohrđavanja, Opel Combo Tour pomaže Vam da sačuvate svoje obiteljske financije.


Opel Combo Tour - Sljedeći koraci
Sljedeći koraci