Prethodna
Slijedeća

Bluetooth® kompatibilnost

Želite koristiti vaš mobilni aparat komforno i sigurno u vašem automobilu? Ovdje možete pronaći više informacija o handsfree telefoniranju, audiostreamingu i više.

Podržani mobilni telefoni

Preuzimanja

Novi Opel ADAM - Moderna, urbana sloboda na kotačima

Kad se ADAM prvi put predstavio svijetu na Sajmu automobila u Parizu (“Mondial de l’Automobile”, 29. rujna do 12 listopada 2012.), ovaj Opelov novi, moderan, mali automobil otkrio je jednu od svojih jedinstvenih strana koje gradsku mobilnost čine jednostavnijom i lakšom no ikada ranije. Posjetitelji Opelovog izložbenog prostora otkrit će njegov u potpunosti integriran nosač bicikala FlexFix, dostupan uz nadoplatu.

 

POTPUNO NOVI ADAM.

Otkvačen, elegantan i sportski.

Novi Opel ADAM je kao nijedan drugi. Ne radi se samo o drskom stavu i jakim bojama. ADAM Vam daje pravo glasa u dizajniranju svojeg automobila. Vaš ADAM bit će tema svih razgovora. Zahvaljujući trima izvedbama dizajna, ovaj mali gradski automobil može biti opremljen za akciju ADAM SLAM, otkvačeni ADAM JAM ili elegantan ADAM GLAM.

 

Uronite u svijet osobnosti i uživajte na ulicama u svojem novom ADAMU.

 

  • Svjež i moćan dizajn
  • Ostanite u vezi zahvaljujući multimedijskom sustavu ''sve-u-jednom'' IntelliLink
  • Udobnost i stil unutrašnjosti koji Vas pozivaju da se raskomotite i opustite
  • Samo se opustite i uživajte u sigurnoj vožnji
  • Zabavna i jednostavna vožnja koja Vas ispunjava ponosom

Enlarge

Tema svih razgovora

ADAM SLAM, ADAM JAM i ADAM GLAM tri su dizajnerska pristupa koja doista privlače pažnju. Dvobojna kombinacija boja karoserije i lebdećeg krova odraz su modernog i drskog vanjskog dizajna koji se nastavlja i u unutrašnjosti: Više stila za bolji profil.


Enlarge

Personalizirajte svoj vlastiti ADAM

ADAM znači svježu individualnost i moderan dizajn. No, pravi život ovom gradskom automobilu udahnut će tek Vaša jedinstvena osobnost. Popis značajki za prilagođavanje ADAMA gotovo je beskonačan. Na Vama je da prilagodite svoj ADAM točno onako kako želite.


Enlarge

Ostanite informirani i povezani

Pogledajte jedinstveni multimedijski sustav “IntelliLink”. Omogućuje povezivanje pametnog telefona - i za Android i za iOS - za prilagodbu Vašem stilu. Uđite u svijet glazbe, videozapisa, fotografija i karata na osobnom, dodirnom zaslonu u boji s dijagonalom od 7 inča, smještenom na ploči s instrumentima Vašeg ADAMA.


Enlarge

Opustite se

Parkiranje je postalo zabavnije. Ovaj novi mali automobil najprije će pronaći odgovarajuće mjesto za parkiranje, a zatim se i parkirati na njemu. Kako bi Vama bilo lakše. No, to nije sve. Pritisnite gumb City za lakše upravljanje, parkiranje i manevriranje gradom.


Enlarge

Vožnja je postala ljepša

ADAM nije samo stvar izgleda. Ovaj mali gradski automobil ima značajke vožnje koje su dio modernog svijeta tehnologije. Pomoć pri parkiranju, lako upravljanje i potpuna kontrola klime samo su neke od njih.


Enlarge

Za sigurnu vožnju

Tri štedljiva benzinska motora u kombinaciji s ručnim mjenjačem s pet stupnjeva prijenosa dostupni su s tehnologijom ecoFLEX uključujući tehnologiju Start/Stop, koja Vam omogućuje da izgledate lijepo i štedite gorivo.

 

ADAM lijepo izgleda a njegov inženjering precizan je do najmanjeg detalja. Pojačano podvozje i sustav nosača motora pridonose udobnoj vožnji koja štedi gorivo i ujedno pokazuju odličnu otpornost na trzanje motora u praznom hodu. Stoga Vam ADAM omogućuje uistinu vrhunsku vožnju.