Novi Opel ADAM - Sustav za informiranje i zabavu

Korisne poveznice

  • Opelov servis

NEKA VAS ADAM ZABAVI.

Nadogradite svog ADAMA svestranim multimedijskim sustavom “IntelliLink”. Omogućuje povezivanje pametnog telefona - i za Android i za iOS - za prilagodbu vašem stilu. Uđite u svijet glazbe, videozapisa, fotografija i karata na osobnom, 7-inčnom zaslonu u boji osjetljivom na dodir, smještenom na ploči s instrumentima vašeg ADAMA.

Enlarge

Odaberite ritam

Izbor audiosustava omogućuje upravljanje dostupnim izvorima zvučnih sustava uključujući radijski prijemnik, USB, pomoćni ulaz i Bluetooth® audio. “IntelliLink” radio koristi program Gracenote® za organiziranje glazbe u USB glazbenim uređajima te omogućuje prikaz informacija o pjesmama i omotima albuma. Gracenote® je pohranjen u radijskoj memoriji. Tako možete uvijek i svugdje uživati u glazbi koja odgovara vašem raspoloženju i stilu.


Enlarge

Ne zaboravite kokice

Uživajte u uspomenama iz prošlosti pregledavajući svoje fotografije i videozapise. Mogućnost pristupa slikama i videozapisima u osnovnom izborniku omogućuje upravljanje USB filmovima i slikama i videozapisima putem pomoćnog ulaza. No ne zaboravite da prikazivanje videozapisa i slika nije moguće dok se automobil kreće. Stoga predahnite i uživajte u predstavi.


Enlarge

ADAM centar za telefoniranje

Spojite svoj telefon na sustav. Pristup telefonu na osnovnom izborniku omogućuje upravljanje telefonom i audiouređajima spojenima putem Bluetooth® veze. Ako radio još nije povezan na dostupan uređaj, prikazat će se upute za povezivanje. Radiosustav “IntelliLink” omogućava istovremeno povezivanje na najviše četiri Bluetooth® telefona. Kada se sustav poveže s telefonom, preuzet će njegov telefonski imenik.


Enlarge

Mediji na zahtjev

Sustav “IntelliLink” podupire određene aplikacije za pametne telefone. Trenutačno podržane aplikacije obuhvaćaju Stitcher®, za internetske radijske postaje i navigaciju BringGo. Budući da se radijski softver “IntelliLink” može ažurirati, u budućnosti će biti dostupne nove aplikacije. Navigacija BringGo je navigacijski sustav koji radi na osnovi sustava GPS, podupire 3D karte i čitanje teksta kako biste uvijek bili na pravom putu. Funkcija čitanja teksta podržana je putem pametnog telefona, a ne radija. Navigacija BringGo povezana je s telefonima iPhone putem USB priključka odnosno s telefonima koji rade na osnovi sustava Android putem Bluetooth® veze i omogućuje prikaz navigacijskog programa telefona na zaslonu radijskog sustava.

 

Navigacija BringGo obuhvaća:

  • informacije za hitne slučajeve, kao što su policijske postaje, vatrogasne službe i najbliža bolnica
  • zanimljiva mjesta
  • pretraživanje pomoću programa Google
  • prikaz trenutačne lokacije
  • prometne obavijesti
  • 3-D karte
  • pristup internetu nije potreban, pa nema ni troškova za prijenos podataka/roaming