Novi Opel ADAM ROCKS - Udobnost i funkcionalnost

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje kako biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Korisne poveznice

PRIPREMA, POZOR…OPUSTITE SE!

Novi Opel ADAM ROCKS nije stvoren samo sa željom da bude atraktivan novi predvodnik trendova. Prvorazredne značajke udobnosti i sustava pomoći vozaču ovog gradskog mini crossovera Vašu će vožnju učiniti još više jedinstvenom.

Enlarge

Budite viđeni i primijećeni

Zahvaljujući svjetlima za dnevnu vožnju ugrađenima u novi Opel ADAM ROCKS, zajedno s opcijskom LED tehnologijom, bolje ćete vidjeti i biti primijećeni. Dnevna svjetla privlače pozornost nadolazećih vozila čak i pri danjem svjetlu, što povećava sigurnost na cesti. LED tehnologijom nisu opremljena samo prednja svjetla, već i stražnja. Zbog manje potrošnje električne energije, LED tehnologija pridonosi i smanjenim emisijama CO2.


Light show noću

Paket ambijentalnih svjetala također osvjetljava prostor za noge putnika, pretince u konzoli i džepove na vratima u osam različitih boja, usklađenih s opremom unutrašnjosti. Kad otvorite vrata, možete ući u svijet prepun boja. A kada ih zatvorite, svjetla se prigušuju na odabranu jačinu. Osvijetljena unutrašnjost posebno je lijepa noću, a boju svjetla možete promijeniti jednostavnim dodirom gumba. Svjetla su vrlo ugodna za oči tijekom noćne vožnje jer su svi drugi dijelovi kabine u mraku.


Odaberite sigurnost

Kada je riječ o zaštiti vozača, novi Opel ADAM ROCKS je pravi mali stroj velike borbene snage. Sigurnost nije tek dodatak; ona je sastavni dio načina života. Zato novi ADAM ROCKS ima tri sustava zračnih jastuka za zaštitu vozača i putnika. U slučaju prometne nesreće zaštitu pružaju prednji zračni jastuci, bočni zračni jastuci za zaštitu zdjelice i prsnog koša i zračne zavjese za prvi i drugi red sjedala. Zatezači sigurnosnih pojaseva imaju iznimno važnu ulogu u zadržavanju tijela kod frontalnog sudara. Čvrsto zatežu pojaseve i zadržavaju putnike u najboljem položaju te, zajedno s prednjim zračnim jastucima, osiguravaju maksimalnu zaštitu. Većina automobila ima po jedan zatezač za svako prednje sjedalo kako bi se osiguralo zadržavanje tijela. Novi Opel ADAM ROCKS jedan je od prvih automobila u svojoj klasi s dvostrukim zatezačima pojaseva na prednjim sjedalima.


Enlarge

Neka bude toplo

Osim upravljača, zagrijati možete i prednja sjedala. Prvi put u ovoj klasi, Vaše ruke postaju ugodno tople u manje od minute. Grijanje upravljača i prednjih sjedala uključuje se prekidačima na glavnoj konzoli.


Odmorite leđa

Prednja i stražnja sjedala novog Opela ADAM ROCKS imaju potpuno novi dizajn i pružaju savršeno udobnu potporu za Vaša leđa. Zahvaljujući MDI pjeni visoke gustoće, koja se inače koristi kao ekskluzivan materijal za madrace iznimne udobnosti, sjedala omogućuju vrhunsku udobnost. Jastuci od kvalitetnije i gušće pjene osiguravaju iznimnu udobnost i dugotrajnost.