Prethodna
Slijedeća

OPEL OPC.

Saznajte sve o našim sportskim automobilima.

Visoke performanse, visoka kvaliteta i izražajan dizajn karakteriziraju svaki OPC model i proizvod. Kreirali su ih stručnjaci u Opelovom centru za performanse (OPC), kako bi pružili izvanredno uzbuđenje vožnje i osobno zadovoljstvo.

 

Opel OPC vraća uzbuđenje natrag u vožnju. Provjerite zašto.

  • Cjelokupni koncept performansi
  • Dizajn visokih performansi
  • Napredna tehnologija motora
  • Individualnost uz OPC Line
  • Upute za vožnju od stručnjaka

Enlarge

OPC koncept

Filozofija Opelovog OPC branda je jasna: pružiti najbolje dostupne modele visokih performansi i iznimnih dodataka. Također, s obzirom da OPC modele razvijaju originalni timovi koji su ih dizajnirali, imaju cjelovitost i integritet koji ne može postići nijedna vanjska tvrtka za tuning.


Enlarge

OPC modeli

Nemojte samo sanjati o snazi, kontrolirajte je. Modeli Opel Corsa OPC, Astra OPC i nova Opel Insignia OPC razvijeni su kako bi na cesti oduševili snagom. Izvanredne performanse dinamički su usklađene s naprednom tehnologijom podvozja i impresivnim dizajnom.


Enlarge

OPC Line

Budući da svi imaju različite ideje o performansama i personalizaciji, Opel OPC Line omogućuje vam da izaberete komponente OPC dizajna koje su najvrjednije za vaš Opel. Svaki dio izrađen je prema zahtjevnim OPC normama, i savršeno pristaje na vaš Opel, fizički i stilski.


Enlarge

Trening OPC performansi

Nemojte samo uživati u snazi, kontrolirajte je. Postati bolji vozač lakše je nego što mislite. OPC trening donosi izazove, zadovoljstvo i mjerljivi napredak.


Enlarge

OPC kolekcija

Osobni i automobilski dodaci visoke kvalitete koji imaju potpuni stil i duh OPC-a. Kolekcija OPC Style nudi asortiman uzbudljivih ekskluzivnih dizajnerskih proizvoda.