Glazbeni događaj uživo

DOBRODOŠLI U JEDNO MANJE NORMALNO ISKUSTVO

Manje ureda kod kuće, više plesa i užitka. Uz Defected Records i Opel Mokku, moć zabave dolazi izravno na vaš kućni plesni podij

Dobrodošli u jedan posve manje normalan događaj u čast predstavljanja nove Opel Mokke. Opel se udružuje s Defected Records, najutjecajnijom engleskom izdavačkom kućom house glazbe koja donosi najbolje pjesme, umjetnike i festivale toga žanra. Zajedno organiziramo virtualnu plesnu zabavu na kojoj će šest europskih najpoznatijih DJ-eva sa šest posebnih lokacija šest sati puštati najvatrenije ritmove. Zapratite „A Less Normal Experience” s prijenosom dana 9. 4. 2021. u 19 sati i pridružite se preko tri milijuna partijanera putem YouTubea, Facebooka i Twitcha.

  

Dođite, uključite se i ostavite sve svoje „normalno” za sobom.

SVE JE TO JEDNO MANJE NORMALNO ISKUSTVO.

Ljudi iz svih sfera života, ujedinjeni u plesu.
Pripremite se za inkluzivnu virtualnu plesnu zabavu na kojoj manje normalan duh Opel Mokke pronalazi svoj savršeni par u mantri izdavačke kuće Defected Records: kod nas su svi jednaki. Ovo manje normalno iskustvo bit će dostupno putem prijenosa uživo sa šest slavnih lokacija u Europi, uz šest sati međunarodnih klupskih hitova koje je za vas pomno odabralo šest najboljih DJ-eva kuće Defected Records. Vežite se i prepustite ritmovima glazbe.

MANJE NORMALNO PARTNERSTVO.

Sve što spaja izdavačku kuću Defected Records i Opel Mokku.

Svijetu je već sasvim dosta i normalnog i novog i svega drugog. Kada smo napravili odvažnu i besprijekornu novu Mokku, postalo nam je jasno da nije nimalo uobičajena. Ujedinili smo se s ekipom koja dijeli isti stav, da normalu treba ostaviti za sobom, i tu u priču ulaze talenti iz kuće Defected Records.

 

Kako je izjavio James Kirkham, direktor poslovanja u izdavačkoj kući Defected Records, „uvijek pokušavamo smisliti drugačije načine rješavanja stvari; ovaj put inspiraciju smo pronašli u glazbi kao elementu koji povezuje milijune kako bismo modernim potrošačima ponudili nove načine upoznavanja s brandom Opel. S vozilom poput Opel Mokke, tržište se iskri na jedan sasvim nov i uzbudljiv način. Istovremenom objavom klupskog remiksa korištenog u televizijskom spotu i njegovim korištenjem u našim promotivnim djelovanjima, radimo sve za što bolju virtualnu zabavu na kojoj ćemo predstaviti jedno manje normalno iskustvo. Vrijeme je da tradicionalne marketinške trikove nadogradimo snagom glazbe i učinimo nešto još veće od samog spoja slike i zvuka.”

KAKO JE POČELO i KAMO IDE.

Novo vrijeme, novi dan.
Prva naznaka ovoga „manje normalnog iskustva”, A Less Normal Experience, mogla se osjetiti u energičnoj kolaboraciji Opela i kuće Defected Records na novom televizijskom spotu za Opel Mokku. Snažna i eksplozivno prpošna interpretacija klasika Nine Simone Feeling Good spaja najbolje iz tradicionalnog i suvremenog svijeta i kao takva čini savršenu glazbenu podlogu za Mokku: zabavna, mladenačka, električna i inovativna u svim pogledima. Još je uvijek izrazito popularna na Spotifyju, što pomaže uspostaviti ton čitave Mokka kampanje i vašeg vlastitog manje normalnog iskustva.

RASPORED IZVEDBI.

London. Marseille. Berlin. Chicago. Rüsselsheim.

Diljem Europe, preko Atlantika, pa sve do naše izložbene sobe, pripremamo zvukove i vizuale za ultimativni ugođaj zabave u ovom MANJE NORMALNOM ISKUSTVU.

MELVO BAPTISTE (London)

SJAJ DOBRIH VREMENA
Kao netko tko je odrastao u dinastiji dance glazbe, isključivo uz zvuke soula, funka i disca, Melvo zna kako otvoriti party. Melvo je pokretačka snaga i dežurni domaćin Glitterboxa, programa koji se pušta na više od 40 radijskih postaja. Redovito oduševljava svojim glazbenim odabirima na festivalima diljem svijeta i iznimno smo počašćeni što će nam se pridružiti u londonskom sjedištu Defecteda kao voditelj i prvi DJ ovog manje normalnog iskustva.

FOLAMOUR (Marseille)

ENERGIČNI ZALAZAK SUNCA

Folamour je sa svojim prvim mixtapeom 2015. postao pravi hit na sceni, nakon čega je osnovao vlastitu izdavačku kuću i 2017. izdao svoj debitantski album Umami.

Folamour nam servira originalni koktel od disca i čistog house ritma, miješajući opušteni soul s besprijekornom klupskom energijom. Njegova je misija podignuti nas sve iz lockdowna na noge svojim setom za zalazak sunca na Francuskoj rivijeri, u klubu Le Baou de Marseille.

SAM DIVINE (London)

DEFECTED DO MAKSIMUMA
Od puštanja setova iz mamine garaže do nastupanja u najvećim klubovima i na najboljim festivalima svijeta, Sam Divine prava je doajenka engleske house scene. Sam Divine razvila se uz Defected Records da bi danas imala rezidencije u Pachi, Mambu, Amnesiji, Edenu i Ushuaïi. Jako nam je drago da će preuzeti vodstvo na drugom setu ovog manje normalnog iskustva, izravno iz sjedišta Defecteda.

PURPLE DISCO MACHINE (Berlin)

POVRATAK BERLINSKIH RITMOVA
Purple Disco Machine ime je koje potpisuje mnogobrojne hit remiksove za najpoznatije obožavatelje, poput Lady Gage, Due Lipe, Gorillaz i Jamiroquai. Ne prestaje podizati energiju svake playliste na kojoj završi i jako smo uzbuđeni što će nam biti zvijezda ovog manje normalnog iskustva. Uhvatite ga u njemačkom velegradu i uživajte u njegovom ekskluzivnom setu odvažnih i besprijekornih pjesama koje će puštati u berlinsku noć iz kluba Weekend.

GORGON CITY (London x Chicago)

SVI GRADOVI KAO GORGON
Glazbeni dvojac Gorgon City postali su superzvijezde industrije zahvaljujući svojem jedinstvenom house momentu s mnogo basa. Kye i Matt ostaju vjerni svojim počecima u engleskom garage žanru, prepoznatljivi po svojem kombiniranju visokih vokala i mračnih, tropskih ritmova. Njihovi pulsirajući četverotaktni beatovi dovest će situaciju do usijanja na ovom manje normalnom iskustvu putem transatlantske poveznice koja donosi najbolje iz obaju svjetova.

FERRECK DAWN (Rüsselsheim)

INSTANTNI KLASIK

Završnica sa stilom. Ferreck Dawn spreman je zapaliti plesni podij u epskoj završnici našeg manje normalnog iskustva i to iz garaže s klasicima Opel vozila u Rüsselsheimu u Njemačkoj. Vrlo je poznat po svojem žaru prema house glazbi, a ovdje je da nas sve digne na noge.

Od sjedišta naše kuće Defected Records u Engleskoj do Opelovog sjedišta u srcu Njemačke, nadamo se da ste uživali u ovom manje normalnom slavlju posve nove Opel Mokke i da ste spremni za jednu probnu vožnju.