Značajke

OČEKUJTE VIŠE.

Ovo je nova Corsa.

RAZINA OPREME ELEGANCE VANJSKI DIZAJN
Elegantna i profinjena: Nova Corsa ostavlja snažan dojam dizajnom koji naglašava preciznost njemačkog inženjeringa. Atraktivnom prednjom stranom i upečatljivom siluetom, nova Corsa privlačna je iz svakog kuta. 
RAZINA OPREME GS LINE VANJSKI DIZAJN
Želite još drskiji i sportskiji izgled? Onda je sportski model GS Line savršen za vas zahvaljujući atraktivnom dizajnu s posebnim prednjim i stražnjim odbojnicima, kromiranim ispuhom i posebnim naplatcima. 
RAZINA OPREME ELEGANCE UNUTRAŠNJOST
Uđite u Corsu koja ostavlja trenutačni dojam preciznošću izrade, sofisticiranim detaljima i visoko kvalitetnim premium materijalima. Zbog sportske ploče s instrumentima usmjerene prema vozaču, baš kao kod automobila s velikom osobnošću, poželjet ćete odmah krenuti na sljedeće putovanje. 
GS LINE UNUTRAŠNJOST
Smiona optika za snažan dojam: S crvenim akcentima u unutrašnjosti, posebnim sportskim sjedalima, tamnom stropnom oblogom i aluminijskim sportskim papučicama, GS Line izgleda jednako dobro kao što se i vozi. 
NAPLATCI
Ako je veličina bitna, onda su 16" ili 17" aluminijski naplatci¹ atraktivnog dizajna sjajan izbor. Želite dodati kontrastnu boju? Ekskluzivni 17" naplatci od lake legure u crnoj/srebrnoj² boji stvaraju predivan kontrast, a usto su lagani i aerodinamični te povećavaju učinkovitost.
 
¹Uz nadoplatu.
²Dostupno samo za Corsu-e. 
OPCIJE KROVA
Koji je vaš stil? Moderno obojeni krov¹ dodaje crnu ili bijelu boju vašim omiljenim bojama karoserije. Odaberite panoramski krovni prozor¹ za svjetliju unutrašnjost svoje Corse.

¹Uz nadoplatu.

 
INTELLILUX MATRIX LED

Vidite i budite viđeni. Prvijenac u klasi, prednja svjetla IntelliLux LED® Matrix1 osiguravaju vidljivost dugih svjetala bez ometanja drugih vozača. Uživajte u izvrsnom svjetlu u svim situacijama.

 

1Uz nadoplatu.

 
AUTOMATSKI TEMPOMAT
Automatski tempomat 1 omogućuje vam iskustvo vožnje bez stresa. Automatski ubrzava ili usporava i pomaže vam održati siguran razmak od vozila ispred vas u svakom trenutku.

1 Uz nadoplatu. 
AKTIVNA POMOĆ ZA OSTANAK U TRAKU

Aktivna pomoć za ostanak u traku1 dovodi vas korak bliže automatskoj vožnji te čini vaš život sigurnijim i ugodnijim tijekom monotone vožnje autocestom. Sustav radi pomoću kamera na vrhu vjetrobranskog stakla i brojnih ugrađenih senzora. Na pametan i proaktivan način pomaže u upravljanju i držanju Corse u sredini svojeg označenog traka. Za vas to znači manje umaranja na dugim putovanjima.2

 

1Uz nadoplatu.
2Tijekom korištenja ruke moraju ostati na upravljaču.

 
DIGITALNI SKLOP INSTRUMENATA

Uživajte u intuitivnom i jednostavnom sustavu za informiranje i zabavu i ostanite fokusirani na cestu pred sobom. Potpuno digitalni sklop instrumenata1 prikazuje informacije o brzini, navigaciji i više, točno tamo gdje treba – ravno pred očima.

 

¹Uz nadoplatu.

 
PANORAMSKA KAMERA ZA PREGLED STRAGA

Vožnja unatrag upravo je postala sigurnija i lakša, osobito u gradu i uskim parkirnim mjestima. Panoramska kamera za pregled straga1 s prikazom od 180° omogućuje pregled područja iza vaše Corse-e i oko nje. Profesionalno parkiranje svladano u tren oka.

 

1Uz nadoplatu.

 
NAPREDNA POMOĆ PRI PARKIRANJU

Više nikad ne parkirajte sami. Napredna pomoć pri parkiranju1 detektira parkirališna mjesta i upravlja upravljačem vozila. Vi trebate samo ubrzavati i kočiti. Može li parkiranje biti jednostavnije? (Smiješno pitanje.)

 

1Uz nadoplatu.

 
GRIJANA SJEDALA I UPRAVLJAČ

Grijana sjedala s tri razine¹ razmazit će vas i vašeg suvozača, a grijani upravljač1 pobrinut će se za vaše ruke. Kad se jednom smjestite u sjedalo, više jednostavno ne želite ustati.

 

1Uz nadoplatu.

 

 
KOŽNA SJEDALA S MASAŽOM¹
Opustite se i uživajte u svakoj vožnji. Funkcija masaže za sjedalo vozača¹ dostupna je s kožnim sjedalima Corse kako biste nakon dugog puta na odredište stigli savršeno opušteni.

¹Uz nadoplatu. Dostupno samo s motorima s unutarnjim izgaranjem. 
PRTLJAŽNI PROSTOR

Imate puno prtljage? Nikakav problem za prtljažnik zapremnine 309 litara¹. Trebate prevesti još nešto? Preklopite stražnja sjedala i povećajte prtljažni prostor. Ovo je pravi trenutak za velike planove.

¹Motor s unutarnjim izgaranjem.

 

 
NAVIGACIJA

Vaše sljedeće odredište udaljeno je samo jedan dodir gumba. Birajte između sustava Multimedia Navi Pro s 10" zaslonom1 i sustava Multimedia Navi sa 7" zaslonom¹. Samo ciljajte daleko i krenite kamo god poželite.

 

1Uz nadoplatu.

 
BEŽIČNO PUNJENJE

Napunite svoj pametni telefon bez kabela1. Stavite svoj pametni telefon kao i obično u pretinac i ostanite povezani sa svojim prijateljima.

 

1Uz nadoplatu. Može zahtijevati dodatak za pametni telefon.

 
INFOTAINMENT
Osjećajte se slobodno i baš dobro. Dodirni zaslon, Apple CarPlay™ 1,3 i Android Auto™ 2,3 . Sustavi za informiranje i zabavu 4 u novoj Corsi-e pružaju vam potpunu slobodu komuniciranja i zabave, uključujući glasovno upravljanje i Bluetooth ®5  audiostreaming.

1 Apple CarPlay™ i Apple Siri™ zaštićeni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama.
2 Android Auto™ je zaštićeni znak tvrtke Google Inc.
3 Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operativnog sustava. Kompatibilnost svojeg uređaja provjerite na www.apple.com ili www.android.com ili kod ovlaštenog Opel partnera.
4 Uz nadoplatu.
⁵Bluetooth® je registrirani zaštićeni znak tvrtke Bluetooth SIG inc. 
UVIJEK TU ZA VAS

Ostanite sigurni i povezani na putu zahvaljujući pametnoj ponudi usluga – i kad vozite na električni pogon.

  • Osjećaj mira i sigurnosti: Osjećajte se sigurni zahvaljujući usluzi hitnog poziva, poziva u slučaju kvara i redovitim informacijama o statusu vozila.
  • Praktičnost: Koristite svoj mobitel za naše daljinske funkcije (npr. zaključavanje/otključavanje vrata). Naše usluge posebno za električna vozila: Daljinska provjera napunjenosti baterije i postavke klima-uređaja, upravljanje punjenjem i pomoć za e-mobilnost - držimo vas u pokretu!
  • Pametna vožnja: uživajte u opuštenoj vožnji zahvaljujući navigaciji uživo1 i upravljanju putovanjem.

 

1Usluge Opel Connect očekuju se od jeseni 2019. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

 
MOTOR
Kada se radi o voznim performansama i niskim ili čak nultim emisijama, motori Corse su bez premca. Bilo da se radi o pogonu na benzin, dizel ili električnom pogonu: nova Corsa uvijek pruža dinamičnu, uglađenu i učinkovitu vožnju. 
PRIJENOS
Spoj sportskog karaktera i udobnosti: Automatski 8-stupanjski prijenos s polugama mjenjača¹ poboljšava učinkovitost i dodatno povećava užitak u vožnji.

¹ Dostupno s motorima od 100 KS i 130 KS. 

DODATNA OPREMA ZA VAŠU NOVU CORSU.

Vanjski paket za karoseriju
PRIKAŽI DETALJE
Poklopci bočnih ogledala
PRIKAŽI DETALJE
Prečka s logotipom u boji
PRIKAŽI DETALJE