Jednostavno električna

OTKRIJTE CORSU-E.

Jednostavno električna.

Njemački gradski automobil spreman za budućnost. 100 % električan. Spremite se za iskustvo električnog pogona s impresivnim dosegom, brzim punjenjem i sportskim performansama. Dostupno početkom 2020. Otkrijte novu Corsu-e i istražite naše Opel usluge za uglađen i bezbrižan prelazak na e-mobilnost.

DOSEG OD 330 KM.

DOSEG
Nova Corsa-e omogućuje vam impresivan doseg od 330 km (WLTP)* bez ponovnog punjenja. Savršeno za svakodnevnu upotrebu. Jednostavno električna. I jednostavno fantastična. Kamo želite ići danas?

*Navedeni podaci o dosegu su preliminarni podaci utvrđeni u skladu s metodologijom WLTP ispitnog postupka (Uredba (EZ) br. 715/2007, Uredba (EU) br. 2017/1151). EU homologacija tipa i Certifikat o sukladnosti još nisu dostupni. Preliminarne vrijednosti mogu se razlikovati od službenih konačnih podataka homologacije tipa. EU homologacija tipa i Certifikat o sukladnosti još nisu dostupni. Preliminarne vrijednosti mogu se razlikovati od službenih konačnih podataka homologacije tipa. Svakodnevna upotreba se razlikuje i ovisi o više faktora. Osobito: osobnom stilu vožnje, svojstvima kolnika, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, pretkondicioniranju.

Napunjenost do 80 % u samo 30 minuta.

PUNJENJE

Brzo i lako: Napunite bateriju svoje Corse-e do 80 % za samo 30 minuta1. Uživajte u Opelovoj svestranoj strategiji punjenja koja vam omogućuje fleksibilnost i na svakodnevnim i na duljim putovanjima. Saznajte više ovdje.

 

1Na javnom brzom DC punjaču (100 kW). Odražava punjenje prazne baterije. Trajanje punjenja ovisi o vrsti i snazi stanice za punjenje, vanjskoj temperaturi na mjestu punjenja i temperaturi baterije.

Više zabave uz veći doseg.

SPORTSKI I REGENERATIVNI NAČIN VOŽNJE
Koji je vaš stil vožnje? U novoj Corsi-e možete birati: sportski način povećava užitak vožnje, a regenerativni način povećava doseg. Izbor je vaš.

Minimum buke, maksimum snage.

Onečišćenje je i pitanje buke. Zato i uživate u ti hoj no voj Corsi-e. S bešumnim električnim motorom aktivno pridonosite smanjenju emisija buke i opuštenijoj vožnji.

JEDNOSTAVNO ELEKTRIČNA: E-MOBILNOST NA LAK NAČIN.

OPEL USLUGE ZA ELEKTRIČNA VOZILA
Od opcija punjenja do usluga mobilnosti: Opel usluge za električna vozila pružaju ugodan i bezbrižan prelazak na e-mobilnost.
OTKRIJTE VIŠE

ELEKTRIČNI POGON SE ISPLATI.

USPOREDBA OPERATIVNIH TROŠKOVA
Ima još opipljivih razloga za prelazak na električni pogon: Iskoristite prednosti niskih operativnih troškova zahvaljujući državnim poticajima i jeftinijim odlascima na servis! Uživajte u dodatnim povlasticama kao što su oslobođenje od naknada za parkiranje, dodatna parkirališna mjesta za električna vozila plus slobodna vožnja trakom za autobuse i drugim kolnicima s ograničenim pristupom!

¹Pravni operativni troškovi.