Opel, Insignia GSI, Design, Exterior, Front View

NOVA INSIGNIA GSi.

ITEKAKO BRZA.

Opel, Insignia GSI, Design, Exterior, Side View

ELEGANTNA SPORTAŠICA.

Insignia GSi spaja eleganciju kupea s oštrim linijama. 20’’ dvobojni aluminijski naplatci¹, kromirani usisnici zraka i stražnji spojler ističu njen dinamičan karakter.

 

¹Uz nadoplatu

Opel, Insignia GSI, Design, Interior, Ergonomic Seats

ERGONOMSKI SAVRŠENA.

Kokpit usmjeren na vozača pruža tipični GSi osjećaj zahvaljujući upravljaču s ravnim donjim dijelom, ergonomskim sjedalima visokih performansi¹ i aluminijskim papučicama.

Opel, Insignia GSI, Driving-Performance, Front View

SOFISTICIRANA SNAGA.

Inovativni pogon na sve kotače, turbo tehnologija i novi, sportski 8-stupanjski automatski prijenos pružaju maksimalno zadovoljstvo vožnje i učinkovitost.

Opel, Insignia GSI, Newsletter, GSi Badge

NE PROPUSTITE NIŠTA.

Prijavite se za newsletter i uvijek budite u tijeku s najnovijim vijestima iz svijeta Insignije GSi.

Close

Užitak vožnje i sigurnost – čak i u ekstremnim situacijama vožnje.

 

  • Pogon na sve kotače 4x4 i aktivna raspodjela momenta: prvorazredno držanje na svim podlogama i u svim vremenskim uvjetima. Sustav osigurava držanje i tamo gdje drugi ne mogu.
  • Premium podvozje FlexRide® s postavkama za Nürburgring: prilagođava amortizere u djeliću sekunde i podešava upravljač i odziv papučice gasa u skladu s načinom vožnje („Standard”, „Tour” i „Sport”).
  • BREMBO kočnice: snažan sustav kočenja s čeljustima u boji za naglo usporavanje.

• Sportske gume Michelin: pneumatika za još aktivnije iskustvo vožnje.

Close

Udobnost i performanse za duge vožnje: premium sportska sjedala s AGR-ovim (Aktion Gesunder Rücken e.V.) certifikatom¹ pružaju savršenu udobnost i optimalan položaj sjedenja kao i bočnu potporu.

 

¹Opelova opcijska AGR prednja sjedala imaju certifikat njemačke organizacije Akcija za zdrava leđa (AGR), centra izvrsnosti za ergonomiju. Certifikat je pečat kvalitete dobiven od neovisne komisije za ispitivanja koju čine stručnjaci iz različitih područja medicine.