Proljetna servisna akcija

PROBUDITE PROLJEĆE U SVOM OPELU!

Iskoristite Opelovu proljetnu servisnu akciju i na vrijeme pripremite svoj auto za toplije dane. 

Nakon hladnih mjeseci, stigli su proljetni dani pa automobile valja prilagoditi novim uvjetima na cesti. Iskoristite Opelovu proljetnu servisnu akciju i na vrijeme pripremite svoj auto za nadolazeće toplije dane. Akcija uključuje:
 
  • Kontrolu i dezinfekciju klima uređaja
  • Ljetne gume po atraktivnim cijenama
  • Hotel za gume
  • Veliku ponudu dodatne opreme
 
 
Akcija traje do 30. travnja. Za više detalja obratite se svom ovlaštenom Opel partneru.
POTRAŽITE OPEL PARTNERA  REZERVIRAJTE SERVIS SADA 

PREGLED ISPRAVNOSTI RADA SUSTAVA KLIMA I DEZINFEKCIJA VENTILACIJSKIH KANALA 

Sustav klime radit će ispravno jedino i isključivo u slučaju da ima dovoljno rashladnog medija (plina). Kako je zima period u kojem najveći broj vozača ne koristi klimu nego samo ventilaciju i grijanje, moguće je da zbog fizikalno ekstremnih uvjeta u kojima se rashladni medij skuplja i širi u temperaturnim okvirima od -20°C do +20°C, nešto rashladnog medija “nađe” put i kroz spojeve ispari. Nažalost to često ustanovimo kad klima ne radi, a vani vladaju tropske vrućine. Dodatno, mračna i topla mjesta oko isparivača klime predstavljaju idealan životni prostor za bakterije i gljivice koje su najčešći izvor neugodnog mirisa iz klima (ventilacijskih kanala).

 

MYOPEL

Platforma za sve vlasnike Opela. myOpel je izvanredan mrežni portal i aplikacija za održavanje, rezervacije i još mnogo toga. Iskoristite mogućnost online pristupa. Isprobajte odmah!
POSJETITE MYOPEL