Novi Crossland

NOVI OPEL CROSSLAND

Bogato opremljen za 126.900 kn uz 4 godine FlexCare jamstva

 

 

NOVI OPEL CROSSLAND. LJEPOTA KOJA SE NE BOJI ŽIVOTA. 

Svestranost koja privlači poglede. Stil koji je spreman na sve. Od odvažno atraktivnog vizira do čiste i praktične unutrašnjosti, Crossland je SUV čija svakodnevna fleksibilnost i predivan dizajn mame poglede gdje god se pojavite.

S novim ste Crosslandom spremni i za svakodnevne pustolovine. Čega god se vaša obitelj dosjeti, njegova će ljepota to izdržati. Stoga možete jednostavno uživati u životu!

BOGATO OPREMLJEN CROSSLAND ZA 126.900 KN UZ 4 GODINE FLEXCARE JAMSTVA.

Iskoristite posebnu ponudu za novi Crossland Edition 1.2 (110 KS MT6) s bogatom opremom koja uključuje:

  • dvozonsku automatsku klimu
  • metalik boju- grijana prednja sjedala
  • grijano kožno kolo upravljača
  • pomoć pri parkiranju sprijeda i straga- stražnju kameru
  • prednja svjetla za maglu
  • multimedia radio- LED prednja svjetla

 

Iskazana cijena vrijedi za vozila financirana putem OTP Leasinga. Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila

Vozi bezbrižno uz FlexCare 4 godine jamstva i FlexCare 4 godine pomoći na cesti.

FlexCare uključuje dvogodišnje tvorničko jamstvo (bez ograničenja u kilometraži) i jamstvo za dodatne dvije godine ili do 120.000 prijeđenih kilometara (ovisno što prije nastupi). Opelova usluga pomoći na cesti sastoji se od jedne godine tvorničke pomoći na cesti, bez ograničenja u kilometraži i tri dodatne godine pomoći na cesti ili 120.000 prijeđenih kilometara, ovisno što nastupi prije.

Navedena je cijena za Crossland Edition 1.2 110 KS MT6 i dodatnom opremom (dvozonska automatska klima, metalik boja, grijana prednja sjedala, grijano kožno kolo upravljača, pomoć pri parkiranju sprijeda i straga, stražnja kamera, prednja svjetla za maglu, multimedia radio, LED prednja svjetla). Slika je simbolična. Iskazana cijena vrijedi za vozila financirana putem OTP Leasinga. Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila.Prosječna kombinirana potrošnja goriva i prosječna emisija CO2 Crossland modela: 6,4 – 4,5 l/100 km, 144 – 118 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 određene su u skladu s postupkom mjerenja WLTP (Svjetski postupak ispitivanja harmoniziranih lakih vozila) propisanim od 1. rujna 2018. u skladu s Uredbom (EC) br. 715/2007 i Uredbom (EU) br. 2017 / 1151.