OnStar

* OnStar usluge bit će dostupne do 31.12.2020. PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

OCJENA KORISNIKA:

ONSTAR USLUGE.

OnStar usluge bit će dostupne do 31.12.2020.

Posljednji datum 12-mjesečnog besplatnog probnog razdoblja* za OnStar je 30. studenog 2019. godine.

* = ne uključujući Wifi usluge

SIGURN.

TRENUTAČNA POMOĆ.

Vožnja uz dobar osjećaj: OnStar je uz vas u slučaju nesreće. Čak i ako ne možete sami pozvati pomoć.

 

Trenutačna pomoć u slučaju sudara: OnStar vam može spasiti život

 

 • Pomoć u slučaju sudara: Čim se aktivira zračni jastuk, uključi se automatski poziv u slučaju sudara. Svi važni podaci o vozilu odmah se šalju u OnStar centar: lokacija, smjer vožnje, pa čak i težina nesreće.1
 • Razgovaramo s vama: Specijalizirani savjetnici usluge OnStar razgovarat će s vama putem vašeg hands-free zvučnika – čak i kad ste u inozemstvu, a poziv će biti na jeziku koji odaberete.2
 • Svaka sekunda je važna: Čim dobijemo sve informacije i jasno je da vam je potrebna pomoć, OnStar savjetnik odmah će obavijestiti hitne službe.1

 

1 Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

2 Radi što bržeg javljanja na vaš poziv, u iznimnim slučajevima može vam se najprije javiti savjetnik na engleskom jeziku.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

HITNA DEŽURNA LINIJA 24 SATA DNEVNO.

Vrtoglavica, gubitak svijesti, lupanje srca: ako vama ili nekom od vaših putnika ili prolaznika zatreba medicinska pomoć, tu smo za vas.

 

Hitna dežurna linija 24 sata dnevno


Vama, vašem suputniku ili prolazniku treba hitna medicinska pomoć? Samo pritisnite gumb SOS i OnStar savjetnik će vam pomoći.

 

Vaš OnStar savjetnik proslijedit će vašu točnu lokaciju hitnoj medicinskoj službi i ona će poslati svoj tim na vašu lokaciju što je prije moguće.1

 

1 Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

POMOĆ U SLUČAJU KRAĐE VOZILA. POMOĆI ĆEMO VRATITI GA.

Automobil vam je ukraden? Možemo pomoći policiji da ga pronađe. Ostanite za petama kradljivcima pomoću sustava OnStar.

 

Pomoć u slučaju krađe vozila. Pomoći ćemo vratiti ga


Ako vaš automobil nije tamo gdje ste ga ostavili, vjerojatno je ukraden. OnStar1 može pomoći policiji da ga pronađe.

 

Sve što trebate jest prijaviti krađu policiji. Vaš OnStar savjetnik tada može pomoći policiji u potrazi za automobilom.

 

 • OnStar locira vaš Opel putem GPS sustava i prati njegov put. Tako policija zna gdje je vaš automobil.
 • Vaš OnStar savjetnik može trajno onemogućiti sustav paljenja vašeg automobila nakon što je motor isključen. To znači da kradljivac neće moći nastaviti vožnju.

 

1 Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

KVAR? ONSTAR!

Dogodio vam se kvar na cesti, noć je, a baterija mobitela se ispraznila? Samo pritisnite OnStar gumb za usluge kako biste se povezali s Opelovom službom pomoći na cesti.

 

Kvar? OnStar!


Dogodio vam se kvar u mjestu koje ne poznajete? Slab je prijem mobitela? Baterija mobitela možda je prazna? Pritisnite OnStar gumb Servis da biste razgovarali sa savjetnikom.1 Savjetnik će zabilježiti vaš problem i pomoći vam da dobijete odgovarajuću pomoć. OnStar će kontaktirati Opelovu pomoć na cesti i oni će poslati stručni tim za popravak kvarova na vašu lokaciju.2

 

1 Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

2 OnStar će na vašu lokaciju poslati stručni tim za popravak kvarova. Ako je vaš automobil pokriven razdobljem jamstva Opelove pomoći na cesti za novo vozilo, OnStar će vas povezati s Opelovom službom pomoći na cesti, koja će poslati besplatnu pomoć u skladu s uvjetima programa Opelove pomoći na cesti. Ako je za vaše vozilo razdoblje jamstva Opelove pomoći na cesti za novo vozilo isteklo, davatelj usluge popravka kvara može primijeniti naknadu za pružene usluge.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

POVEZANI.

SVE POD KONTROLOM – APLIKACIJA ZA PAMETNI TELEFON.

Kako daleko mogu ići prije ponovnog punjenja spremnika? Je li tlak u gumama dobar? Gdje sam točno parkirao? Saznajte pomoću pametnog telefona i prije nego izađete iz kuće.

 

Sve pod kontrolom – aplikacija za pametni telefon


Uz najnovije smartphone aplikacije za OnStar, jednostavnost korištenja prelazi u novu dimenziju. A usto je i zabavno.1

 

 • Jednostavno pozovite na svojem mobitelu važne informacije o vozilu, kao što je tlak u gumama, stanje ulja i razina goriva – kadgod to želite.
 • Zaboravili ste zaključati automobil? Nema problema! Jednostavno zaključajte i otključajte vrata na automobilu pomoću pametnog telefona.2
 • Zaboravili ste gdje ste parkirali? Locirajte svoje vozilo online.
 • Uključite svjetla i potrubite: Lako ćete vidjeti i čuti gdje vam je automobil.
 • Locirajte svoje odredište praktično na pametnom telefonu i pošaljite adresu u ugrađeni Opelov navigacijski sustav.3

 

Kako biste dobili sve mobilne usluge sustava OnStar, samo preuzmite i instalirajte aplikaciju myOpel sa stranica Google Play Store za Android mobilne uređaje ili sa stranica App Store za Apple iOS uređaje.

 

Ako slučajno nemate kod sebe pametni telefon s aplikacijom myOpel za OnStar, dovoljan je jedan poziv usluzi OnStar. Nakon provjere vašeg sigurnosnog PIN-a, OnStar savjetnik moći će locirati vaše vozilo i daljinski ga zaključati ili otključati. Isto vrijedi i ako je automobil slučajno zaključan iznutra pa ne možete ući.

 

1 Preduvjet za korištenje aplikacije myOpel je aktivan OnStar račun i pokrivenost i dostupnost mobilne mreže. Primjenjuju se Uvjeti korištenja. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila, razine opreme ili OnStar pakete. Kliknite ovdje za više informacija. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

2 Daljinsko zaključavanje/otključavanje vrata nije dostupno za Merivu. Kliknite ovdje za više informacija.

3 Preduvjet za uslugu preuzimanja odredišta je ugrađen Opelov navigacijski uređaj s kartografskim podacima.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

ZBRINUTI.

HANDS-FREE REZERVACIJA HOTELA.

Promjena plana? Preumorni ste da biste nastavili voziti? Naši savjetnici pobrinut će se za rezervaciju hotela1 usput. Samo pritisnite plavi gumb za usluge!

 

Tko ne bi želio osobnog pomoćnika? Uz OnStar, kad god trebate pronaći hotelsku sobu u novom gradu, naši će vam savjetnici rado pomoći1:

 

 • Naši savjetnici mogu vam potražiti, usporediti i rezervirati hotelsku sobu (omogućuje booking.com).
 • Sve što trebate napraviti: usmeno potvrdite kakvu sobu želite i navedite podatke o svojoj kreditnoj kartici.
 • OnStar savjetnici mogu čak preuzeti adresu hotela na vaš ugrađeni sustav satelitske navigacijske.
 • Morate izmijeniti rezervaciju? Nema problema! Samo dajte savjetniku broj puta i svoju e-mail adresu i on će se pobrinuti za ostalo.

 

1 OnStar savjetnik može vam pomoći rezervirati hotel putem platforme booking.com. Ako koristite ovu uslugu, uvjeti vaše hotelske rezervacije i podaci koje ste dali OnStar savjetniku šalju se izravno sustavu booking.com. Oni ovise o uvjetima korištenja i izjavi o zaštiti privatnosti platforme booking.com, koje možete pronaći na booking.com, kao i o važećim odredbama i uvjetima za vaš hotel. Booking.com će vam poslati e-mail s potvrdom rezervacije. Ako ne želite da booking.com primi vaše osobne podatke, nemojte koristiti tu uslugu. Napominjemo da vam OnStar pomaže izvršiti rezervaciju i nije odgovoran za usluge koje pruža booking.com ili odabrani hotel. E-mail adresa i kreditna kartica su obavezni.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

UVIJEK PRONAĐITE PARKIRNO MJESTO.

Nema više vozikanja po gradu u potrazi za slobodnim parkirnim mjestom. Na dodir gumba naši će vam savjetnici pronaći parkirno mjesto.1

 

Naši OnStar savjetnici rado će vam pronaći parkirno mjesto i obavijestiti vas o dostupnosti u realnom vremenu, kao i o radnom vremenu i cijenama parkiranja (preko web-stranice Parkopedia).1 Ako želite, mogu i poslati adresu garaže za parkiranje na vašu satelitsku navigaciju.

 

1 Putem Parkopedia.com - Dostupno samo za parkirališta navedena na Parkopedia.com - Dostupnost vrijedi samo u trenutku kontakta s uslugom OnStar.

 

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

BEZ NEUGODNIH IZNENAĐENJA – DIJAGNOSTIKA VOZILA.

Vi niste u unutrašnjosti svojeg automobila – ali OnStar jest! Ako se u kokpitu upali svjetlo upozorenja ili se jednostavno čini da nešto nije u redu, samo pitajte OnStar.

 

Bez neugodnih iznenađenja - Dijagnostika vozila


Uz sustavnu dijagnostiku vozila u svakom trenutku znate kakav je status kako biste, u slučaju sumnje, mogli reagirati na vrijeme.1

 

 • Upozorenja dijagnostike u realnom vremenu omogućuju vam trenutačne informacije o stanju vašeg automobila. Ako OnStar otkrije da nešto nije u redu, na primjer jedna od guma je prazna, automatski će vas upozoriti – bez obzira na to jeste li u automobilu ili ne. OnStar vam svaki mjesec šalje e-mail. U njemu su navedeni najvažniji radni podaci vašeg vozila – od stanja ulja do tlaka u gumama – znači da imate praktičan pristup najvažnijim informacijama.
 • Upalilo se svjetlo upozorenja u kokpitu? Jednostavno pritisnite gumb za usluge i razgovarajte sa svojim OnStar savjetnikom. Uz pomoć dijagnostike na zahtjev OnStar savjetnik može utvrditi ima li oštećenja, koliko su ozbiljna i trebate li otići u servis.
 • Trebate li stvarno otići u servis? OnStar će vam jasno reći je li to doista nužno: Vaš OnStar savjetnik šalje adresu najbližeg Opelovog ovlaštenog servisa direktno u vaš ugrađeni Opelov navigacijski sustav.2

 

1 Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

2 Preduvjet za uslugu preuzimanja odredišta je ugrađen Opelov navigacijski uređaj s kartografskim podacima.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

TOČNO DO CILJA – PREUZIMANJE ODREDIŠTA.

Tražite određeni restoran ili sljedeću benzinsku postaju? Nema problema: Uz funkciju preuzimanja odredišta1 uvijek ste korak ispred.

 

Točno do cilja - Preuzimanje odredišta

 

 • Kamo želite ići? Pritisnite gumb za usluge i recite nam. Vaš OnStar savjetnik će potražiti adresu željenog odredišta i poslati je u vaš ugrađeni Opelov navigacijski sustav. Vi se samo ugodno smjestite i počnite voziti.
 • Štedite vrijeme i čuvajte živce: OnStar funkcija preuzimanja odredišta omogućuje vam laku promjenu odredišta tijekom vožnje.

 

1 Preduvjet za uslugu preuzimanja odredišta je ugrađen Opelov navigacijski uređaj s kartografskim podacima. Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

PRIVATNOST.

KAKO ONSTAR ŠTITI VAŠU PRIVATNOST.

Samo jedna osoba odlučuje o tome što OnStar može ili ne može: VI.

 

Vaša privatnost. Vaša odluka.

 

Zaštitite svoju privatnost – na dodir gumba. OnStar ne može ništa bez vašeg odobrenja.

 

 • Radi vaše sigurnosti, sami određujete PIN prilikom postavljanja svojeg računa. Ako želite koristiti daljinsko otključavanje vrata1 ili pomoć u slučaju krađe vozila, OnStar savjetnik zatražit će ga od vas. Time je sve jasno: samo vi imate pristup svojem automobilu.
 • Ako gumb za privatnost držite pritisnutim oko pet sekundi, prikrit ćete lokaciju svojeg automobila u bilo kojem trenutku. Ako se predomislite, ponovno pritisnite gumb za privatnost na pet sekundi kako biste otkrili svoju lokaciju. Jedina iznimka: stvarni hitni slučaj.2
 • Vaša privatnost nam je važna: Nikada nećemo proslijediti vaše osobne podatke bez vaše suglasnosti. Vaši podaci bit će otkriveni samo sustavu OnStar i društvu GM Holdings LLC (SAD), njegovim povezanim društvima (npr. Opel Automobile GmbH), vašim odabranim/preferiranim ovlaštenim partnerima, društvima koja pružaju ili obavljaju usluge OnStar i, na vaš zahtjev, drugim uslužnim društvima.

 

1 Daljinsko zaključavanje/otključavanje vrata nije dostupno za Merivu. Za više informacija kliknite.

2 U slučajevima kao što je sudar ili krađa vašeg vozila.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

VAŽNE INFORMACIJE O ONSTAR USLUGAMA.

SAZNAJTE VIŠE

KAKO SE POVEZATI SA SUSTAVOM ONSTAR.