MyOnStar

KAKO I DALJE UŽIVATI U SUSTAVU ONSTAR.

Ako se ne pretplatite, izgubit ćete sve prednosti usluga OnStar 1,2 . No, ne brinite: Naručivanje daljnjeg korištenja usluga OnStar 3 stvarno je lako. Imate dvije mogućnosti:

Cijena.

Ako se odlučite za mjesečnu pretplatu, OnStar će vas koštati 75,00 kn mjesečno (s PDV-om). Godišnja pretplata dostupna je po vrlo povoljnoj cijeni od samo 750,00 kn (s PDV-om) godišnje 4 .

1. mogućnost:

Prijavite se na portal OnStar sa svojim identifikacijskim podacima i idite na „OnStar paketi” kako biste kupili svoj paket OnStar usluga. Pretplatite se preko portala OnStar sada! Poveznica na portal OnStar.

2. mogućnost:

Pritisnite plavi gumb za usluge u automobilu kako biste razgovarali s OnStar savjetnikom. Savjetnik će vam pomoći naručiti daljnje korištenje usluga OnStar.
 

1 Ako nakon isteka svog probnog razdoblja ne kupite pretplatu za OnStar, više nećete moći koristiti usluge OnStar i nećete imati pristup OnStar značajkama u aplikaciji myOpel. Čak i bez aktivne OnStar pretplate, i dalje ćete dobivati mjesečni e-mail s dijagnostikom vozila još četiri godine, osim ako ne odlučite otkazati ovu uslugu.

2 Usluge OnStar zahtijevaju aktivaciju i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne i GPS mreže. Nakon besplatnog probnog razdoblja primjenjuju se naknade. Pretplatnički paketi usluga OnStar mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Pojedine značajke možda nisu dostupne za određene modele automobila ili razine opreme. Primjenjuju se Uvjeti korištenja.

3 Ako je vaš automobil pokriven razdobljem jamstva i uvjetima Opelove pomoći na cesti, OnStar može pružati besplatnu podršku za uslugu pomoći na cesti. Ako je za vaš automobil isteklo razdoblje jamstva ili uvjeta Opelove pomoći na cesti, davatelj usluge popravka kvara može naplatiti svoje usluge.

 

SAMO TRŽIŠTA 2. FAZE:

4 Navedene cijene odnose se na današnje cijene te podliježu budućim promjenama.

ONSTAR RAČUN.

SUSTAVI ZA INFORMIRANJE I ZABAVU.

MAKSIMALNO ISKORISTITE SVOJ POVEZANI AUTOMOBIL!

Je li vaš automobil opremljen jednim od naših premium sustava za informiranje i zabavu? Maksimalno uživajte u svom iskustvu povezanog automobila! Saznajte više o tome kako lako možete u potpunosti iskoristiti prednosti svih inovativnih značajki u našim videozapisima s uputama – klikom na donju poveznicu.

UPUTE - NAVI 900 INTELLILINK.

UPUTE - R 4.0 - INTELLILINK.

SADRŽAJ POGLEDAJTE U KARTICI „POVEZIVANJE SUSTAVA ONSTAR”.