Osobna vozila.

ADAM

Adam je mali lifestyle automobil s gotovo neograničenim mogućnostima prilagodbe vašim željama. Adam vam daje pravo glasa u dizajniranju svojeg automobila kojeg možete prilagođavati sve dok ne dobijete točno ono što želite.

CORSA

Atraktivan, inovativan i štedljiv gradski automobil. Lijepo skulpturirane konture, sportska rešetka hladnjaka, fluidne linije krova čine je zamamnom iz svakog kuta.

ASTRA 5-VRATA

Automobil koji uznemirava luksuznu klasu. Astra je postavila nove standarde u kvaliteti, ergonomiji, udobnosti i sigurnosti.

ASTRA 4-VRATA

Prostrana i elegantna Astra s 4 vrata ostavlja snažan dojam, a vašu vožnju pretvara u istinsko zadovoljstvo. Uvjerite se sami zašto je Astra vodeći automobil u klasi.

ASTRA SPORTS TOURER

Astra Sports Tourer odlikuje se elegantnim stilom i izdašnim prostorom. Astra ST omogućava lak utovar i organizaciju prtljage, no prije svega, pravo zadovoljstvo ga je voziti.

ZAFIRA TOURER

Od dramatičnih prednjih svjetala u obliku bumeranga do elegantnih detalja na stražnjem dijelu, Opel Zafira Tourer iznova definira segment jednovolumena.

INSIGNIA

Savršen spoj ljepote, sigurnosti i udobnosti. Revolucionarnim dizajnom i sofisticiranom tehnologijom, Opel Insignia postavlja nove standarde u srednjoj klasi.

MOKKA

Mokka spaja funkcionalnost SUV-a s učinkovitošću i okretnim upravljanjem kompaktnog automobila. Fluidne linije i čvrst stav definiraju stil novog načina vožnje automobilom.