Opel Design - Interior Design
Exterior Design - New design language

Nov dizajnerski jezik

Pogledajte što dobivate kada se emocije spoje s tehnologijom.

Istražite Opelov vanjski dizajn

LJEPOTA DOLAZI IZNUTRA.

Ma kako privlačan automobil bio izvana, kao vozač, uglavnom ga gledate iznutra. Mnoge sate provodite za upravljačem. Zato u unutrašnjosti sve mora biti kako treba. Upravo tu ćete doista cijeniti kvalitetu dizajna, materijala i opreme.

Enlarge

Prepoznatljivi oblici u unutrašnjosti

Mnoge smione elemente vanjskog dizajna pronaći ćete i u unutrašnjosti: motivi krila i oštrice, na primjer, ponavljaju se kao nježno zaobljeni oblici koji pružaju osjećaj zaštite i ugode, a ujedno stvaraju i mnogo prostora.


Enlarge

Kvalitetni materijali za vašu udobnost

Unutrašnjost Opela doista je posebno okruženje. Mnogo pažnje posvećujemo osjetilu dodira unutar automobila. Svi materijali zajedno stvaraju skladan osjećaj ugode i udobnosti za vas i vaše putnike. Sve što dodirnete pruža osjećaj profinjenosti i sofisticiranosti. Kvaliteta materijala vidljiva je primjerice u zrnatim, na dodir mekim površinama, teksturiranim oblogama, kvaliteti ukrasnih elemenata, kromiranim detaljima, kao i osjećaju koji daju tipke i prekidači. Posebni nanotehnološki premazi osiguravaju otpornost tkanine na mrlje i odbijaju vodu zadržavajući pritom njenu prozračnost.


Enlarge

Ergonomija kokpita

Uđite u Opel i osjetite kako je sve pod vašom kontrolom, ali na ugodan i opušten način. Sjedala pružaju odličnu potporu zahvaljujući najboljim mogućnostima podešavanja u branši. Instrumenti su pregledno raspoređeni, a kontrole smještene na dohvat ruke. Središnja konzola nagnuta je prema vozaču radi boljeg pregleda i lakšeg dohvata. Sve ima svoje mjesto; praktični pretinci za odlaganje rješavaju svakodnevne potrebe na najlakši mogući način.